Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

   Noua vesta SCUBAPRO - compensator de flotabilitate, proiectata, modelata si perfectionata exclusiv pentru femei.
   Dar toata lumea va fi tentata sa-o utilizeze: caracteristicile si tehnologia sunt complet ispititoare. Aceast? vesta BCD nu a fost conceputa avand in minte doar o culoare, o croiala si un stil feminin .... este mult mai mult decat atat.
   Bella, deoarece scafandrii de sex feminin merita echipamente adaptate īn mod expres pentru ele !Caracteristici tehnice

Tehnologie Wrap Around (de strāngere)
   Bella este o vesta compensatoare dezvoltata īn jurul unui brand nou si exclusiv SCUBAPRO de strāngere a buteliei de aer. Spre deosebire de formele traditionale, care se extind īn afara si departe de trunchi atunci cānd sunt umflate, Bella īsi pastreaza forma ca de cadru 360 ° chiar si atunci cānd e pe deplin umflata. Rezultatul este un BCD care "īmbratiseaza" scafandrul pe īntreaga gama de inflatie, asigurānd un confort optim si un control total in toate mediile de scufundari.

Pernite noi Umar Confort
   Pernitele Confort sunt integrate atāt īn interiorul benzilor umeri, cāt si pentru amortizarea eleganta a echipamentului pe corpul unei femei, fapt apreciat īndeosebi atunci cānd se pregateste sa se scufunde. Pernitele noastre pentru umar sunt fabricate din Monprene ®, un compus cunoscut pentru remarcabila senzatie tactila, moale si pentru capacitatea de a absorbi greutatea de compresie.

Caracteristici cheie suplimentare Modele si aplicatiile sunt create pentru corpul unei femei, inclusiv linia conturata a soldurilor, īn conformitate cu formele feminine.
Model reglabil fata pentru libertate de miscare si adaptabilitate usoara la toate tipurile de conformatie, plus catarame umar rotative cu eliberare rapida pentru comoditate si confort.

Ruloul pentru gāt din neopren moale si rucsac bogat captusit pentru confort optim.

Centura complet reglabila īn proportiile femeilor pentru a asigura o buna ajustare.

Sistem de deflatie 3-cai pentru controlul sporit al flotabilitatii īn diverse pozitii de scufundari.

Buzunare carice cu fermoar si inele confortabile in forma de D, deoarece accesoriile sunt īntotdeauna o necesitate pentru femei, chiar si sub apa.

Buzunare interioare spate pentru a contracara greutatea fata atunci cānd este necesar, oferind o pozitie de īnot bine echilibrata.

Sistem integrat de fixare si eliberare rapida de greutate patentat SCUBAPRO, cu clame de eliberare a greutatii cu forme ergonomice, usor de manevrat si foarte confortabil.

Se livreaza standard pompa Balanced Power Inflator (BPI) SCUBAPRO

Disponibila in cinci dimensiuni adaptate sexului feminin de la XS la XL

Parametri

Dimensiune & capacitate de ridicare: de la XS la XL
Tip de flotabilitate: reglabila fata
Eliberare rapida (d / n): Da
Sistem Integrat de Greutati (d / n): Da
Tip material: Cordura
Capacitatea de echilibrare a greutatii & primara (integrata)::
Capacitate maxima rezervor:


Culoare:
Articol: #22.257.120
Pret: 1715.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


Vesta BCD Scubapro - BELLA

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro