Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Camera de actiune ultra HD 4K cu stabilizare a imaginii pe 3 axe si suprapuneri de date
   Inregistrari ultra HD 4K/30 fps cu ecran tactil de 1,75 inch, care va permite sa vedeti ce inregistrati la momentul respectiv
   Inregistrati videoclipuri cu imagine stabila, indiferent de teren
  Inregistrati fara apasarea unui buton, utilizand functia de control vocal pentru a porni/opri inregistrarea, a face fotografii sau a retine momenteSenzori integrati si date G-Metrix™ inregistrate prin GPS pentru a masura distanta, viteza si altitudinea pe care le-ati atins
  Microfonul cu sensibilitate ridicata inregistreaza sunetul clar, atat in interiorul, cat in afara carcasei rezistenta la apaVideoclipuri ultra HD stabilizate
  Aceasta camera - varf de gama - inregistreaza videoclipuri de pana la 4K/30 fps pentru a ilustra aventurile dvs. in detalii precise, stralucitoare. Camera VIRB Ultra 30 dispune si de stabilizare a imaginii pe 3 axe, astfel ca inregistrarile nu vor avea trepidatii, indiferent ca faceti snowboard, ciclism sau trasee pe teren accidentat.

Dovediti totul
  Stilul dvs. de viata activ nu poate fi surprins in simple inregistrari video si audio. Inregistrati date relevante pentru performanta dvs. cu tehnologia G-Metrix, inclusiv viteza, altitudinea, forta gravitationala si chiar pulsul. GPS-ul Garmin (10 Hz) si alti senzori integrati inregistreaza date automat, astfel ca puteti suprapune cu usurinta aparate de masura si grafice peste inregistrarea dvs., pentru a dovedi distanta, viteza si altitudinea pe care le-ati atins. Puteati asocia alti senzori si dispozitive compatibile Garmin cu camera dvs. de actiune VIRB pentru a extinde controlul asupra camerei si a furniza date detaliate, masurabile, particularizate conform activitatilor dvs. Verificati „Dispozitive compatibile” si „Accesorii” pentru o lista cu produsele si senzorii compatibili. Stilul dvs. de viata activ nu poate fi surprins in simple inregistrari video si audio. Inregistrati date relevante pentru performanta dvs. cu tehnologia G-Metrix, inclusiv viteza, altitudinea, forta gravitationala si chiar pulsul. GPS-ul Garmin (10 Hz) si alti senzori integrati inregistreaza date automat, astfel ca puteti suprapune cu usurinta aparate de masura si grafice peste inregistrarea dvs., pentru a dovedi distanta, viteza si altitudinea pe care le-ati atins. Puteati asocia alti senzori si dispozitive compatibile Garmin cu camera dvs. de actiune VIRB pentru a extinde controlul asupra camerei si a furniza date detaliate, masurabile, particularizate conform activitatilor dvs. Verificati „Dispozitive compatibile” si „Accesorii” pentru o lista cu produsele si senzorii compatibili.

Impartasiti experientele traite cu transmisiile live HD:
   Cu aplicatia mobila VIRB® oferita gratuit, sunteti doar la o atingere de partajarea inregistrarii dvs. de inalta definitie cu ceilalti, prin transmisie live pe YouTube. Astfel, data viitoare cand cuceriti un munte cu bicicleta sau stati in primul rand la un concert extraordinar, nu trebuie sa mai asteptati pentru a va impartasi experienta.

Cea mai conectata camera de pana acum
  Cand nu transmiteti celorlalti, puteti in continuare sa beneficiati de capacitatea wireless, conectand camera VIRB Ultra 30 la aplicatia mobila VIRB. Cu aceasta aplicatie gratuita instalata pe smartphone-ul sau tableta dvs. compatibila, puteti pregati inregistrarea perfecta, puteti controla mai multe camere, puteti edita si chiar distribui inregistrarea. De asemenea, este disponibila proiectarea wireless cu dispozitivele cu functie Miracast activata, precum Roku® si altele.

Functionare usoara
  Inregistrarea momentelor incredibile din viata cu camera de actiune VIRB Ultra 30 este mai usoara ca niciodata. Ecranul tactil color LCD luminos va permite sa vedeti exact ce inregistrati la momentul respectiv. Ecranul tactil intuitiv functioneaza atat in interiorul, cat si in afara carcasei impermeabile incluse, iar meniurile simple va permit sa ajustati cu usurinta setarile, daca este necesar. Porniti sau opriti camera rapid cu ajutorul butoanelor activate la atingere sau faceti rapid o fotografie in mijlocul actiunii.

Control prin voce
  Aveti nevoie sa operati camera si cand nu este accesibila, cand este montata pe casca sau cand aveti mainile ocupate facand altceva. De aceea, camera de actiune VIRB Ultra 30 dispune de control vocal cu ajutorul tehnologiei Sensory TrulyHandsfree™. Utilizati comenzi simple, precum „incepe inregistrarea” sau „fa o fotografie”, pentru a actiona camera. Ii puteti spune camerei VIRB Ultra 30 chiar sa „retina ceva”, iar aceasta va eticheta inregistrarea pentru a o reda cu usurinta mai tarziu.

Creati si distribuiti videoclipuri
   Aplicatia mobila VIRB gratuita nu va permite doar sa transmiteti live inregistrari video — puteti sa folositi aplicatia si pentru a viziona, edita si partaja videoclipuri care evidentiaza automat cele mai bune momente din inregistrare. Aplicati suprapuneri de date G-Metrix, apoi postati-le pe retelele de socializare pentru a le arata prietenilor. Software-ul pentru desktop VIRB® Edit ofera un program de editare usor de utilizat, cu multe functii, care va permite sa creati automat videoclipuri, sa adaugati muzica, sa trunchiati videoclipuri, sa incorporati tranzitii si sa va perfectionati videoclipurile.

Culoare:
Articol: #010-01529-04
Specificatii tehnice
Pret: 1999.97 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

VIRB Ultra 30

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro