Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Noua colectie UPF de la SCUBAPRO, alcatuita din rash guards, steamers, colanti, pantaloni scurti si bluze lejere, rash guard-urile T-FLEX cu maneca scurta prezinta un design modern in timp ce asigura atat confortul cat si protectia inainte, dupa si in timpul scufundarii.
   Proiectat pentru performanta si conceput pentru a iesi in evidenta, rash gurd-ul cu maneci lungi T-FLEX face ca imbracarea unui costum ud sa fie foarte usoara atunci cand este purtat pe dedesubt. Cand este purtat singur, protejeaza impotriva loviturilor si a abraziunilor, iar cand este purtat la suprafata, asigura un nivel de protectie UV fara concurenta in industrie. T-FLEX rash guard cu maneci lungi rezista in timp si iese in evidenta. Realizate cu un amestec de nylon super-moale si spandex supra-elastic pentru confort maxim si intindere, ele sunt proiectate sa se potriveasca corpului, sunt ultra-confortabile si ofera o senzatie placuta la atingere. Dar unde rash guard-urile cu maneci lungi T-FLEX se remarca intr-adevar, este la protectia UV imbatabila. Aceste rash guard-uri detin un rating UPF 80 atribuit de UV Standard 801, singurul standard de certificare UV care testeaza materialul in conditii reale de utilizare - umed si stresat. Prin urmare, castigand o eticheta UV Standard 801 UPF 80 inseamna ca rash guard-urile T-FLEX cu maneca lunga sunt pe primul loc in asigurarea protectiei impotriva efectelor soarelui - aceasta este cea mai ridicata clasa de protectie UV disponibila in industrie. Cand vine vorba de protectie impotriva elementelor, colectia UPF de la SCUBAPRO va acopera, iar rash guard-urile T-FLEX cu maneci lungi se afla in fruntea acestei noi game de echipament pentru scufundari. Scafandri SCUBAPRO se asteapta la ce-i mai bun. De aceea, Colectia UPF este adaptata pentru asteptari ridicate; cu performanta de lunga durata in care aveti incredere si detalii care necesita atentie.

Informatii tehnice:
   - Evaluat UPF 80 de UV Standard 801 - cea mai mare valoare de protec?ie UV disponibila din industrie.
   - Fabricat dintr-un amestec de 86% nylon super-moale si 14% stretch spandex.
   - Confort maxim - intindere maxima.
   - Se potriveste perfect pentru un aspect hidrodinamic si elegant.
   - Foarte versatil - ideal pentru scafandri, snorkeleri, paddle boarders, inotatori si alti entuziasti de apa.
   - Linia gulerului este ridicata pentru a preveni iritarea.

Culoare:
Articol: #65.715.100
Pret: 191.10 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


Tricouri T FLEX cu maneca scurta pentru femei cu protectie UV 80%

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro