Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


" Gasirea unei comori este un lucru la care orice scafandru se gandeste cel putin o data in cariera sa "

Fie ca este vorba de incarcatura de aur a unei corabii scufundate , un inel pierdut sau pur si simplu lanterna pierduta accidental de partenerul tau de scufundare , exista momente in care pregatirea adecvata pentru a cauta obiecte pierdute sub apa este benefica .Scuba Schools Internationalva pune la dispozitie un program structurat de CAUTARE-RECUPERARE , in care veti invata sa efectuati diferite tehnici de cautare cu ajutorul franghiilor si a busolelor , si sa planificati operatiunile de cautare si recuperare intr-o echipa . De asemenea , veti invata sa manevrati corect unul sau mai multe baloane de ridicare , pentru a putea aduce obiectele grele la suprafata in conditii de siguranta .

Continutul cursului:
  - Factorii ce influenteaza operatiunea de cautare si recuperare
  - Planificarea si organizarea operatiunii de cautare si recuperare
  - Tehnici de cautare
  - Tehnici de recuperare
  Scopul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata abilitati importante intr-un cadru distractiv.Toate cursurile se desfasoara utilizand studiu acasa , sesiuni academice scurte , si pregatire in ape deschise .
  Combinati aceasta specializare cu alte specializari ca de exemplu: NOAPTE SI VIZIBILITATE LIMITATA sau NAVIGATIE SUBACVATICA .

Culoare:
Articol: #SSI-008
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

SSI curs specializare Search & Recovery

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro