Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


   Curs de specialitate SSI : Perfect Buoyancy ( Flotabilitate Perfecta ) Orice scafandru doreste sa fie in scafandru desavarsit , iar controlul perfect al flotabilitatii este primul pas in aceasta directie .
  Este recomandata imbunatatirea abilitatii dumneavoastra de a va controla flotabilitatea .
  Orice scafandru ce doreste sa isi imbunatateasca aptitudinile de scufundare si in acelasi timp doreste sa participe activ la protejarea mediului subacvatic ar trebui sa urmeze Cursul de Specialitate SSI de Flotabilitate Perfecta .
  Aproape oricarui scafandru ce doreste sa se scufunde la locatii deosebite in timpul vacantei , i se cere sa efectueze o scufundare de verificare , iar controlul flotabilitatii este o aptitudine esentiala pe care trebuie sa o dovediti .
  Aceasta scufundare de verificare nu are scopul a va stresa chiar de la inceputul vacantei dumneavoastra , ci are ca scop protejarea recifului de corali la care va veti scufunda .
  Distrugerea recifelor de corali , datorata scafandrilor cu un slab control al flotabilitatii are un impact devastator asupra recifelor din intreaga lume . In plus , controlul perfect al flotabilitatii este o cerinta pentru aproape toate celelalte Cursuri de Specialitate SSI .

Cuprinsul cursului:
  - Echipamentul pentru controlul flotabilitatii ;
  - Cunostinte de baza asupra flotabilitatii ;
  - Controlarea flotabilitatii dumneavoastra in apa ;
  - Controlul perfect al flotabilitatii ca parte activa a dumneavoastra in protejarea mediului subacvatic
  Scopul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata noi aptitudini importante de scufundare intr-un cadru distractiv .
  Toate cursurile sunt desfasurate folosind studiu acasa , sesiuni scurte academice si sedinte de pregatire in apa .

Culoare:
Articol: #SSI-006
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

SSI curs specializare Perfect Buoyancy

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro