Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


Ati visat vreodata la limite de timp mai mari fara decompresie pantru a face fotografii sau a explora o epava ? Ati dorit vreodata sa mariti marja de siguranta in scufundari gandindu-va la riscul bolii de decompresie ?
  NITROX ste raspunsul la aceste intrebari .
  Datorita procentului redus de azot din gazul pe care il respirati , corpul dumneavoastra va fi mai odihnit si timpul necesar pentru desaturarea tesuturilor corpului se va micsora .
   Pe parcursul cursului ENRICHED AIR NOTROX veti invata toate regulile necesare in planificarea scufundarilor cu Nitrox si sa utilizati Nitrox intr-un mod sigur pentru dumneavoastra . O etapa importanta a acestui program este analizarea continutului buteliei dumneavoastra inainte de a o utiliza .
   " Nitrox gratis " este un slogan intalnit in multe centre de scufundare . Aceasta insemna ca nu trebuie sa platiti mai mult pentru a folosi Nitrox , dar toti operatorii de scufundari vor dori sa le prezentati un card valid de certificare conform caruia ati absolvit Cursul de Specialitate EANx inainte de a permite sa folositi Nitrox .
  Cursul ENRICHED AIR NITROX contine scufundari optionale , astfel fiind o specialitate perfecta pe care puteti sa o faceti pe timpul iernii , inainte sa inceapa vacanta dumneavoastra de scufundari .Aceasta va va permite sa va duceti imediat sa va scufundati si sa va bucurati de avantajele scufundarilor cu Nitrox .
  Daca doriti sa invatati mai multe despre ENRICHED AIR NITROX , puteti sa achizitionati manualul sau DVD-ul chiar daca inca nu doriti sa urmati cursul .

Continutul cursului:
  - Introducere in utilizarea Nitrox-ului ;
  - Nitrox , corpul dumneavoastra si mediul subacvatic ;
  - Echipamentul dumneavoastra de scufundare si Nitrox-ul ;
  - Planificarea scufundarii cu Nitrox

  Scopul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata noi aptitudini importante de scufundare intr-un cadru distractiv . Toate cursurile sunt desfasurate folosind studiu acasa , sesiuni scurte academice si sedinte de pregatire in apa .

Culoare:
Articol: #SSI-010
Pret: 765.63 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

SSI curs specializare EAN Nitrox

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro