Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


" Scufundarea de adancime atrage multi scafandri deoarece adancimea le ofera o anumita cantitate de adrenalina "

  Scufundati-va in locuri explorate doar de putine persoane!
Traiti experienta scufundarii la o epava situata la 30 de metri sub suprafata apei! Pentru a efectua aceste scufundari in conditii de siguranta, aveti nevoie de aptitudinile si cunostintele teoretice potrivite, iar acest curs de specializare exact aceasta va ofera .
  Fara o pregatire corespunzatoare , acest tip de scufundari prezinta un risc de siguranta incontrolabil. Pentru a va putea planifica corespunzator scufundarile, va trebui mai intai sa cunoasteti riscurile potentiale ale scufundarilor de adancime.
  Cursul de Specializare SSI "Scufundare de adancime" va va oferi abilitatile, cunostiintele si experienta necesara pentru a efectua aceste scufundari confortabil si in conditii de siguranta.

Continutul cursului:
  - Echipamentul de scufundare si scufundarea de adancime
  - Planificarea scufundarii de adancime
  - Scufundarea de adancime
  - Pericole potentiale
  - Scufundari repetitive de adancime
  Scopul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata abilitati importante intr-un cadru distractiv.Toate cursurile se desfasoara utilizand studiu acasa , sesiuni academice scurte , si pregatire in ape deschise .

Culoare:
Articol: #SSI-011
Pret: 969.79 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

SSI curs specializare Deep Diving

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro