Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

MK2PLUS/R195 NITROX Fiabilitatea, rezistenta si usurinta extrema de a il intretinere sunt trasaturile cheie ale acestui sistem regulator. Este alegerea ideala pentru scafandrii care isi doresc sa beneficieze de un echipament performant si fiabil, dar fara complexitatea sistemelor mai avansate, intr-o combinatie pregatita pentru utilizarea cu Nitrox. Nitrox (aer imbogatit cu oxigen) este termenul care denumeste amestecurile de gaze pentru respirat cu un procentaj de oxigen mai mare de 21%.


Utilizarea acestei trepte I este sigura pentru orice combinatii de oxigen si azot, pana la concentratii de oxigen 100%, la o presiune de maxim 200 de atmosfere, conform normelor EU EN13949:2004 si EN144-3:2004 pentru aparate de respirat. Regulatoarele Scubapro construite pentru utilizarea cu Nitrox utilizeaza componente aprobate pentru utilizarea in mediu de oxigen sub presiune, si sunt asamblate intr-un mediu controlat, ce nu permite contaminarea acestora.
MK2PLUS NITROX
Calul de povara al Scubapro, MK2PLUS a fost introdus pe piata in 1962. Acelasi design clasic, extrem de simplu, pe baza de piston, intr-o constructie speciala ce permite utilizarea sa cu Nitrox in loc de aer comprimat. Sistemul de racordare a acestei trepte I la butelie este compatibil cu valvele special proiectate pentru Nitrox, impiedicand astfel conectarea eronata la o butelie pentru aer comprimat. Acest lucru elimina riscul de contaminare a treptei I cu reziduuri periculoase.
Caracteristici principale:
   - mecanism clasic, pe baza de piston, asigurand o inalta fiabilitate si o utilizare lipsita de probleme, in acelasi timp cu o intretinere extrem de usoara. Mecanismul acestei trepte I reprezinta cea mai simpla metoda de a scadea presiunea gazului din butelie pana la presiunea intermediara necesara treptei a II-a.
   - corp din bronz cromat
   - 4 porturi de presiune joasa (LP) de debit mare (HF)
   - 1 port de presiune inalta (HP)
   - disponibil in varianta Dedicated Nitrox (EN144-3 200 atm)
   - greutate: 526g
   - debit la 200 atm: 2600 l/m
R195 NITROX
Compacta si usoara, aceasta treapta a II-a extrem de simpla este perfecta pentru scoli si centrele de inchirieri, intr-o constructie speciala ce permite utilizarea sa cu Nitrox.
Caracteristici principale:
   - valva de intrare clasica: valvele de acest tip sunt cunoscute pentru excelenta fiabilitate si siguranta pe care o ofera. In timpul inhalatiei, valva se deschide in directia curgerii fluxului de gaz. Un resort mecanic are rolul de a inchide valva. Din aceasta cauza un oarecare efort la inhalatie este necesar pentru a compensa rezistenta resortului.
   - procesul respiratiei este ajutat de tehnologia VIVA (Venturi Initiated Vacuum Assist); sistemul VIVA al acestei trepte a II-a este fix (nu poate fi reglat de catre scufundator).
   - furtun de conectare extrem de rezistent, cu armatura de kevlar
   - mustiuc extrem de confortabil, ce reduce oboseala maxilarelor si iritatia gingiilor
   - greutate: 168g
   - debit la 200 atm: 1400 l/m

Culoare:
Articol: #12.920.050
Pret: 1177.82 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Regulator Scubapro MK2 PLUS/R195 NITROX M26

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro