Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Design special, materiale de calitate

O revolutie in protectia termala primara pentru ape tropicale. Cand vine vorba de protectie termica, nimic nu bate neoprenul. Iar cand vine vorba de elasticitate maxima si confort, inca o data, neoprenul eclipseaza toate celelalte materiale.Cand vine vorba de protectie termica, nimic nu bate neoprenul. Iar cand vine vorba de elasticitate maxima si confort, inca o data, neoprenul eclipseaza toate celelalte materiale.
   Construit din neopren 100% pur Everflex facut dintr-o formula exclusiva numit X-Foam, PYROFLEX 1.5MM STEAMER este usor, foarte durabil, si cel mai important, este un izolator extrem de eficient pentru o mai buna retentie de caldura. La interior are un strat de ultima tehnologie fabricat dintr-o combinatie de lana si plus.
   Aceste materiale exterioare si interioare lucreaza impreuna pentru a oferi o protectie termica remarcabila. In plus, acestea sunt foarte confortabile si se usuca rapid. Rezultatul final esteo protectie termica pentru scufundari tropicale, snorkeling, sau antrenamente in piscina.
   Amintiti-va ca neoprenul ofera scafandrilor o protectie termica reala, in comparatie cu articole de imbracaminte confectionate din alte materiale textile sau amestecuri de materiale. PYROFLEX 1.5MM steamer nu ofera doar o protectie de la zgarieturi si intepaturi, ci ofera si protectie termica. ?i asta este cel mai important tip de protectie pe care un scafandru sau snorkeler o poate avea atunci cand petrece perioade lungi de timp in apa.

Informatii tehnice
   - Exterior de calitate din Everflex este o formula de neopren X-Foam, care este usor, durabil si un izolator foarte eficient pentru retentia caldurii.
   - Captuseala interioara de tehnologie inalta din plus si lana reduce debitul de apa si ofera caldura suplimentara.
   - Caracteristici de blocare a apei reduc efectul de convectie.
   - Ofera izolatie atat sub apa, cat si la suprafata.
   - Un guler de gat usor mai mare ofera un protectie si confort maxim la centrurile vestei.
   - Bucla pentru degetul mare de la mana si banda pentru talpa ce evita alunecarea atunci cand steamerul este utilizat pe sub alt costum.
   - Fermoar frontal premium YKK face munca de echipare si dezechipare mai usoara.

Culoare:
Articol: #63.463.200
Pret: 854.40 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime barbati:

Marime femei:


PYROFLEX STEAMER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro