Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Pro HD vesta compensatoare cu buzunare pentru lest integrate fabricata din materialr foarte rezistente la abraziune, saruri sau clor.Caracteristici principale:
   - Prevazuta cu un compartiment suplimentar de-a lungul partii interioare a vestei, ce se expandeaza tridimensional, pentru a suplimenta volumul total al BC-ului. Acest BC este construit din Armorshield Cordura, colorat printr-o tehnologie speciala, care impiedica decolorarea.
   - Interiorul este realizat din Duratex.
   - Extrem de usor de utilizat
   - Vesta este intarita pe interior cu un harnasament care sa distribuie si sa preia greutatea transportata. Umerii modelati anatomic ofera un nivel nemaintalnit de confort, in timp ce cataramele acestora, rotative, permit plasarea optima a chingilor pe piept
   - Valva inferioara dreapta permite eliberarea usoara a aerului, daca preferati coborari cu capul inainte, sau din pozitia orizontala. BC-ul are si o valva de evacuare pe umarul drept.
   - Vesta are buzunare prevazute cu fermoar.
   - Pentru atasarea echipamentului, BC-ul este prevazut cu 4 inele D din otel inoxidabil, precum si cu un sistem de atasare a unui retractor intern.
   - Suportul dorsal solid, ce urmeaza conturul buteliei, permite transportarea stabila a unor butelii foarte grele. Sistemul patentat TTS impiedica alunecarea buteliilor. De acest suport dorsal este prins un maner solid, ergonomic, pentru transportarea echipamentului.
   - Buzunarul stang este prevazut cu gauri de atasare pentru un cutit Deep See.
   - BC-ul are puncte de atasare pentru un cordon de sustinere intre picioare.

Culoare:
Articol: #325310
Pret: 1607.69 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


AQUA LUNG PRO HD + INTEGRATED WEIGHT POCKETS XS

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro