Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


  Cea mai buna din clasa sa cu un unghi foarte larg.

   O lantenra de scufundari buna, lumineaza locurile intunecate si aduce cele mai vibrante culori atat scufundarilor de noapte cat si celor de zi.

   Noua NOVALIGHT 720 Wide ofera aceeasi performanta remarcabila si aceleasi caracteristici ca si versiunea standard Novalight 720. Ceea ce o diferentiaza este fasciculul mult mai larg, de 80 de grade, ceea ce face ca versiunea Wide sa fie lanterna primara ideala.
Poate fi folosita cu succes la filmari si fotografiere subagvatica.
  NOVALIGHT 720 Wide este fabricata din aluminiu dur astfel incat sa fie usoara si rezistenta. Este echipata cu U2 CREE XML LED, capabil sa furnizeze intre 700 si 800 de lumeni de lumina stralucitoare. Modul 50% va permite sa cresteti timpul de functionare in cazul in care nu aveti nevoie de putere maxima.
   NOVALIGHT 720 WIDE are o lungime de 210mm si este alimentata de trei baterii cu celule C, care ofera pana la 10 ore de functionare. Submersibila pana la o adancime maxima de 300 de m, NOVALIGHT 720 WIDE este echipata cu o supapa de suprapresiune situata pe capac, o caracteristica importanta de siguranta ce nu se regaseste in mod normal, pe lanternele din aceasi gama de pret. tehnice:
   Scafandri tehnici care doresc un fascicol puternic de lumina pentru a ilumina suprafete subacvatice mari, cu o priza foarte buna si autonomie de lunga durata vor iubi NOVALIGHT 720 WIDE.

Detalii tehnice:

  - Corpul metalic din aluminiu dur, ofera un aspect "tech", oferind in acelasi timp o greutate redusa si durabilitate.
  - Unghiul de 80 de grade ultra-wide este ideal pentru scufundarile de noapte.
  - Lanterna este echipata cu U2 CREE XML LED.
  - Furnizeaza 720 de lumeni si se claseaza printre cele mai bune din clasa sa..
  - Lungime de doar 210mm.
  - Doua moduri de putere: 100% si 50%.
  - Duble garnituri inelare asigura etansarea perfecta in apa.
  - Striatiile in forma de diamant situate atat pe maner si pe cap, garanteaza o prindere ferma, cu sau fara manusi.
  - Pornirea/oprirea prin rasucire permite operarea fara probleme, indiferent de adancime.
  - Protectia anti-soc din cauciuc protejeaza impotriva loviturilor accidentale.
  - Supapa de supra-presiune cu care este prevazuta este un element de siguranta care nu se regaseste pe alte lanterne din aceeasi clasa de pret.
  - Adancimea maxima de 300m, asigura lumina necesara in aproape toate conditiile de scufundare.
  - Alimentarea cu trei baterii (nu sunt incluse), asigura 10 ore de functionare.
  - Cand vine vorba de a evalua luminozitatea, masurarea puterii in lumeni este cea mai utila metoda de comparatie. Lumenul reprezinta intensitatea luminii asa cu este perceputa de ochiul uman. Cu alte cuvinte, un lumen indica stralucirea in timp ce un watt masoara puterea.
  - Cand vine vorba de luminozitate, NOVALIGHT 720 WIDE se situeaza in fruntea clasamentului. Lumina puternica pe care o furnizeaza depaseste multe alte modele de lanterne subacvatice, chiar si pe cele tip pistol sau de dimensiuni mari.

Timpul de functionare:

  - Cu un set de trei baterii NOVALIGHT 720 Wide ofera o iluminare maxima intensa si constanta, oferind 10 ore defunctionare. Cu ajutorul luminii la putere de 50% se extinde functionarea acesteia considerabil.

Culoare:
Articol: #30.221.250
Pret: 516.10 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

NOVALIGHT 720 WIDE

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro