Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

LUMINA PUTERNICA INTR-O LANTERNA COMPACTA

Doriti sa faceti fiecare scufundare memorabila?
Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati un pic de luina care sa faca ca totul sa straluceasca si culorile peisajului subacvatic sa explodeze in fata scufundatorului lasand o amintire de neuitat.Cu o lungime de doar 95mm, noul NOVALIGHT 220 este o lumina secundara extrem de utila, care incape si In cel mai mic buzunar al vestei. Aceasta ofera trei moduri de putere: 100%, 25% si flash, in plus este echipata cu o supapa de supra-presiune pentru a elibera eventualul gaz eliberat de baterie, facāndu-o cea mai sigura mini-lumina de pe piata.
   Cu o tehnologie inovativa, NOVALIGHT 220 este construita din dur-aluminiu, si desi este mica este astfel atat usoara cat si durabila. NOVALIGHT 220 se aprinde prin rasucire si are ca sigiliu de siguranta doua o-ringuri. Avand striatii strategic amplasate pe maner ce maresc aderenta, rasucirea se face foarte usor. In spate este dotata cu un cauciuc ce este menit sa absoarba socurile si sa protejeze partea electronica precum si sa impiedice lanterna sa alunece pe suprafetele alunecoase.
   Lanterna este echipata cu CREE XPL LED ce ofera 220 de lumeni, iar bateria rezista depozitata pāna la 10 ani, astfel Incāt sa nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aceasta, daca ramāne In buzunarul vestei peste iarna.
   Daca doriti sa luminati scufundarea dar in acelsi timp sa aveti mainile libere, SCUBAPRO va ofera o curea universala din cauciuc care va permite sa prindeti lanterna NOVALIGHT 220 de cureaua mastii, astfel, in orice directie v-ati uita, va fi luminata cu lumina stralucitoare Nova Light.

INFORMATII TEHNICE
   - Corp robust metalic, din dur-aluminiu ofera un aspect TECH.
   - Cu o lungime de doar 95mm este o lumina secundara extrem de utila.
   - Echipata cu un LED Cree XPG
   - 2.700lux@1m.
   - 220 de lumeni
   - Trei moduri de putere: 100%, 25% si flash
   - Alimentata de o baterie CR123 (neinclusa)
   - Valva de supra-presiune ce elibereaza presiunea in exces
   - Evaluata la 120m adancime, asigura iluminatul fara griji in aproape toate conditiile de scufundare.

Culoare:
Articol: #30.222.000
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

NOVALIGHT 220

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro