Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

NAUI Scuba Diver Textbook(#11000) is the most up-to-date educational textbook for the basic Scuba Diver.


Manualul NAUI ScubaDiver este cartea fundamentala pentru studenti inscrisi la cursul NAUI ScubaDiver in care gasesc cunostintele de baza necesare pentru obtinerea brevetului NAUI ScubaDiver

Alte detalii :
   NAUI Scuba Diver Textbook,se poate cumpara de cei ce doresc sa descopere tainele si frumusetea scufundari in siguranta de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO unde pot sa se inscrie si la cursul de NAUI Scuba Diver
   - Atentie! Cumpararea unui manual de scufundare nu iti da automat si dreptul sa te scufunzi, ai nevoie de un CURS si un BREVET.
   - INSTRUCTORI NAUI de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO i-ti stau la dispozitie sa te instruiasca pentru a putea descoperi in siguranta tainele marilor.
S-ar putea sa stiti deja ca initialele SCUBA vin de la Self Contained Underwater Breathing Apparatus (aparat autonom de respiratie subacvatica). Va veti scufunda purtand o butelie cu aer comprimat pe care o veai purta in spate. Aerul din butelie ajunge in gura trecand printr-un regulator care reduce presiunea din tub la presiunea apei din jurul dumneavoastra. CAND VA SCUFUNDATI PURTATI UN CILINDRU CU AER COMPRIMAT LA SPATE. SCUFUNDAREA LIBERA SE FACE FARA APARAT DE RESPIRAT SUBACVATIC. Veti auzi alti scafandri referindu-se la scuba diving ca fiind scufundari recreative sau scufundari sportive. Acesti termeni sunt folositi pentru a defini scuba diving-ul ca scufundare de placere, in opozitie cu scufundarile comerciale de lucru pe care scafandri profesionisti sunt platiti sa le efectueze. S-ar putea de asemenea sa auziti de scufundare tehnica. Acest termen se refera la scufundari mult specializate, ce au nevoie de echipament si antrenament suplimentar pentru a explora zone mai dificile din lumea subacvatica. Veti mai auzi si de termenul scufundare libera. Aceasta presupune scufundarea fara aparat de respiratie subacvatica. In timpul scufundarii libere, va tineti respiratia si coborati la mica adancime. Ea mai e cunoscuta si sub numele de scufundare cu tinerea respiratiei. Atestarea ca scafandru NAUI va va invata sa fiti un scafandru incepator. Instructorul va va invata de asemenea principiile scufundarii libere. Stapanind abilitatea de scufundator lliber veti deveni un scafandru mult mai bun.

Culoare:
Articol: #11000
Pret: 196.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

NAUI TEXTBOOK,SCUBA DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro