Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

NAUI Scuba Diver Education System (#91100D) contains everything your students will need to complete the NAUI Scuba Diver Course and kick-start their NAUI diving careers! Item includes scuba diver textbook, workbook, student record folder, DVD, audio CDs, training and recreational logbook, pen, pencil, highlighter, and decals. (Items are also available individually.)


Sistemul educational NAUI Scuba Diver (#91100D) contine tot cea ce este necesar studentului pe parcursul cursului NAUI ScubaDiver pentru a avea toate informatiile necesare si o foarte buna aprofundare a cunostiintelor necesare obtineri brvetului NAUI ScubaDiver.

Alte detalii :
  NAUI Scuba Diver Education System ,se poate cumpara de cei ce doresc sa descopere tainele si frumusetea scufundari in siguranta de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO unde pot sa se inscrie si la cursul de NAUI Scuba Diver
   - Atentie! Cumpararea unui manual de scufundare nu iti da automat si dreptul sa te scufunzi, ai nevoie de un CURS si un BREVET.
   - INSTRUCTORI NAUI de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO i-ti stau la dispozitie sa te instruiasca pentru a putea descoperi in siguranta tainele marilor.
Scufundarea constituie cel mai unic sport extrem de pe planeta. In lumea subacvatica, puteti privi frumusetea delicata a micilor pesti in timp ce tasnesc in preajma unui recif tropical viu colorat. Puteti simti exaltarea inotului alaturi de broste testoase de mare, balene sau pisici de mare. Cu foarte ptin antrenament, puteti face filmulete subacvatice ce va vor incanta familia si prietenii. Ca scafandru, puteti vedea istoria pe masura ce descoperiti comorile de sub apa si orasele pierdute scufundate. Scunfundarea este un sport extrem pe care il puteti face aproape oriunde in lume. De la epavele din Marile Lacuri pana la recifurile tropicale din Australia, de la padurile de alge din California pana la coastele stancoase din Marea Mediterana, oriunde este apa, de obicei se pot face scufundari. Atata timp cat sunteti sanatos, aveti echipamentul si pregatirea necesara, puteti sa va bucurati de scufundari. Desi poate vi se va parea ca sunt prea multe informatii ce trebuie asimilate despre scufundare, nu trebuie sa fiti un expert pentru a va bucura de ea. Puteti sa va bucurati de placerea scufundarilor prin efectuarea si absolvirea cursului de scafandru NAUI. Exista scufunari mai complexe si provocari pe care le puteti experimenta mai tarziu, dar cunostintele de baza despre scufundari va vor permite sa va incepeti propria aventura subacvatica. Pentru a va bucura de scufundare in zona unde locuiti, va trebui sa invatati sa folositi echipamentul specific acelei zone. Desi poate parea descurajator la prima vedere, echipamentul de scufundare este foarte simplu de folosit. Precum conducerea unui autoturism, nu trebuie sa itelegeti fiecare aspect al echipamentului, pentru a fi in stare sa il folositi. Trebuie doar sa tineti minte ca daca va scufundti in alte zone, sau urmariti sa efectuati anumite scufundari speciale, aveti nevoie de echipament aditional si experienta in utilizarea acestuia.

Culoare:
Articol: #91100D
Pret: 485.10 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

NAUI Education System, Scuba Diver - DVD Version

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro