Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

MARK25 TIS2 DIN300 / G250V / R295 Octopus este cel mai apreciat ansamblu regulator de catre scafandri avansati si profesionisti.Scubapro il recomanda celor care fac scufundari in ape reci si foarte reci.Este alegerea perfecta pentru scufundari in pestera.


MK25 TIS2,
MK25 TIS2 este cea mai performanta treapta I realizata de Scubapro, utilizand un mecanism pe baza de piston echilibrat. Aceasta treapta I asigura o presiune intermediara extrem de stabila, fluxul de aer nefiind afectat de presiunea aerului din butelie sau de temperatura apei. Scafandrul obosit la sfarsitul scufundarii va aprecia din plin usurinta respiratiei asigurate de aceasta treapta I in timpul ascensiunii spre suprafata sau a palierelor de decompresie. Seria de regulatoare MK25 reprezinta alegerea perfecta pentru scufundatori sportivi sau profesionisti, ce desfasoara activitati solicitante sub apa. Pentru maxima libertate in instalarea sistemului regulatorului pe butelie, porturile de presiune joasa ale MK25 sunt amplasate pe o turela rotativa. MK25

Caracteristici principale:
   - MK25 TIS2 utilizeaza cea mai performanta tehnologie disponibila, pe baza de piston echilibrat, ce asigura un debit de aer mult mai mare decat orice alta treapta I, un raspuns instantaneu la cererea de aer si un efort al respiratiei extrem de redus.
   - 5 porturi de presiune joasa (LP) de debit mare (HF), amplasate pe o turela rotativa, ce pot furniza cu 15% mai mult aer decat porturile normale.
   - 2 porturi de presiune inalta (HP)
   - corp din bronz nichelat
   - sistem exterior de ajustare a presiunii intermediare
   - disponibil in varianta DIN sau INT.
   - debit la 200 atm: 8500 l/m

G250V - Treapta II

Caracteristici principale:
   - carcasa si componentele construite din polimeri de inalta performanta    - sistem de purjare foarte usor de folosit
   - sistem de reglare al efortului inhalator
   - sistem VIVA cu buton de ajustare micrometrica, pentru un control mai fin.
   - valva de evacuare de debit ridicat ii permite aerului sa iasa liber, reducand efortul exhalatiei si tinand bulele departe de ochi.P

R295 - Optocus

Caracteristici principale:
   - valva de intrare clasica: valvele de acest tip sunt cunoscute pentru excelenta fiabilitate si siguranta pe care o ofera. In timpul inhalatiei, valva se deschide in directia curgerii fluxului de aer. Un resort mecanic are rolul de a inchide valva. Din aceasta cauza un oarecare efort la inhalatie este necesar pentru a compensa rezistenta resortului.
   - procesul respiratiei este ajutat de tehnologia VIVA (Venturi Initiated Vacuum Assist); sistemul VIVA al acestei trepte a II-a este fix (nu poate fi reglat de catre scufundator)
   - furtun de conectare extrem de rezistent, cu armatura de kevlar
   - mustiuc extrem de confortabil, ce reduce oboseala maxilarelor si iritatia gingiilor
   - greutate: 167g
   - debit la 200 atm: 1400 l/m

Culoare:
Articol: #12800670
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

MARK25 TIS2 DIN300 / G250V / R295 Octopus

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro