Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

FASCICUL LUMINOS CU UNGHI MARE, REINCARCABILA

Aceasta lanterna de scufundari reincarcabila creaza un fascicol luminos super larg care va transforma noaptea in zi.NOVALIGHT 720R WIDE ale aceleasi performante deosebite ca si NOVALIGHT 720R. Ceea ce o deosebeste este fasciculul luminos cu deschiderea unghiului la 80 de grade ceea ce o face o lanterna de scufundari primara ideala si compacta
   NOVALIGHT 720R WIDE se aprinde prin rasucire si are ca sigiliu de siguranta doua o-ringuri. Avand striatii strategic amplasate pe maner ce maresc aderenta, rasucirea se face foarte usor. In fata este dotata cu un cauciuc ce este menit sa absoarba socurile si sa protejeze partea electronica precum si sa impiedice lanterna sa alunece pe suprafetele alunecoase.
   NOVALIGHT 720R WIDE masoara doar 127mm in lungime si este alimentata de o singura baterie litiu-ion 18650, care ofera pana la 2,5 ore de timp de functionare continua. Evaluata la o adancime maxima de 300m, The NOVALIGHT 720R WIDE este echipata cu o supapa de suprapresiune pe capacul din capat, o caracteristica importanta de siguranta ce nu se regaseste in mod normal, pe tortele din gama de pret a lui NOVALIGHT 720R WIDE.
   Pentru scafandri care prefera o lanterna pentru scufundari durabila, compacta, care incape in buzunarul vestei, care ofera lumina pe parcursul intregii zile sau nopti si care se reincarca usor, NOVALIGHT 720R WIDE este alegerea ideala.

Informatii tehnice
   - Corp robust metalic, din dur-aluminiu ofera un aspect "tech", oferind in acelasi timp greutate redusa si durabilitate.
   - Fascicul de 80 de grade ultra-larg este ideal pentru scufundari de noapte.
   - Cap de lumina interschimbabil echipat cu LED CREE XML U2
   - Cu 720 lumeni se claseaza printre cele mai bune din clasa sa.
   - Dou? moduri: 100% si putere de 50%.
   - Lanterna masoara 127mm Ón lungime.
   - Garniturile duble inelare etanseaza perfect.
   - Striatii atat pe maner cat si pe cap garanteaz? o prindere ferm?, cu sau f?r? m?nu?i.
   - Activarea prin rasucire este simpla si permite operarea fara probleme, indiferent de adancime.
   - Protectia anti-soc din cauciuc mentine capul de lumina in conditii de siguranta fata lovituri si cazaturi.
   - Valva de supra-presiune ce elibereaza presiunea in exces - un element de siguranta ce nu este gasit in mod normal la celelalte lanterne de scufundari din gama ei de pret.
   - Evaluata la 300m adancime, asigura iluminatul fara griji in aproape toate conditiile de scufundare.
   - Alimentat de un singur acumulator Litiu-ion 18650 reincarcabil (nu este inclus), care ofera pana la 2,5 ore de timp de ardere.

Culoare: Lanterna subacvatica
Articol: #30.221.350
Pret: 480.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Lanterna subacvatica NOVALIGHT 720R WIDE

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro