Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Costumul umed pentru scufundari EVERFLEX de la SCUBAPRO face parte din gama premium si vine cu un design nou PDC (Pure Design Concept).
 Aceasta metoda de productie se concentreaza pe forme pre-turnate si mai putine cusaturi pentru a crea costume care se muleaza mai natural pe corpul scafandrului in timp ce ofera un confort unic, flexibilitate si elasticitate marite. Costumul EVERFLEX 7/5MM beneficiaza de inca o caracteristica exclusiva a SCUBAPRO: sunt realizate 100% din neopren extra-extensibil X Foam. Nu numai ca neoprenul X-Foam este hidrofobic, adica respinge apa, dar se usuca si repede si tine si de cald. Mai mult decat atat, acesta este singura formula de neopren de pe piata care indeplineste cerintele foarte stricte ale testului HAP (hidrocarburi aromatice policiclice). Cu alte cuvinte, neoprenul X-Foam protejeaza scafandri.
  Costumul umed EVERFLEX 7/5MM este confortabil si construit sa reziste. Cusaturile externe sunt durabile, rezistente la apa, lipite si cusute cu duble-cusaturi ascunse, iar cele interioare sunt infundate si ofera o senzatie extrem de placuta pe piele. Noul fermoar YKK este robust dar usor de folosit, iar sigiliile netede ale deschiderilor spre piele sunt de cea mai inalta calitate.
  Captuseala termica Diamond Span este confortabila si face ca imbracarea si dezbracarea sa se poate face cu foarte mare usurinta iar panourile Heliospan pentru trunchi asigura caldura suplimentara. Costumul EVERFLEX este disponibil atat pentru barbati cat si pentru femei in mai multe dimensiuni decat oricand inainte.


EVERFLEX 7/5MM
  Acest costum clasic ofera confort, elasticitate si flexibilitate de neegalat. Neoprenul Everflex in combinatie cu captuseala Diamond Span si cu panourile pentru trunchi Heliospan ofera protectie si izolatie termica de cea mai inalta calitate iar in plus fac imbracatul si dezbracatul mult mai usoar.


AVANTAJUL EVERFLEX
  Nicio alta marca de costume de scufundari de pe piata nu este facuta cu X-Foam care este singura formula de neopren care este nu numai confortabila, flexibila si durabila, dar de asemenea protejeaza si mediul inconjurator. Wetsuit-urile Everflex folosesc Pure Design Concept pentru a obtine formele perfecte care se se muleze pe corp ca o a doua piele.


INFORMATII TEHNICE
   - Costumul umed Everflex 7/5m ofera protectie termica pentru orice scenariu de diving si este certificat CE- Class A.
   - Costumul este fabricat 100% din material ecologic X-Foam, o formula exclusiva SCUBAPRO
   - PDC (Pure Design Concept) se concentreaza pe forme pre-turnate si mai putine cusaturi pentru a crea costume care se muleaza ca o a doua piele pe corpul scafandrului.
   - Noile fermoare YKK ofera durabilitate si usurinta la folosire
   - Cusaturile externe sunt durabile, rezistente la apa, lipite si cusute cu duble-cusaturi ascunse, iar cele interioare sunt infundate si ofera o senzatie extrem de placuta pe piele.
   - Captuseala interioara Diamond Span permite apei sa se scurga si imbunatateste protectia la ape reci.
   - Panourile din Heliospan pentru trunchi sunt confortabile pe piele si absorb apa, oferind extra izolatie si caldura.
   - Sigilii Glideskin la maini, picoare si gat minimizeaza accesul apei
   - Costumul 7/5mm si este prevazute cu fermoar la glezne peste Glideskin
   - Protectii Tatex la genunchi si umeri precum si la coate, ofera protectie excelenta impotriva abraziunilor.
   - Disponibile atat pentru barbati cat si pentru femei intr-o varietate de marimi

Everflex a castigat titlul “Tauchen Award” de doua ori la categoria costumelor ude.

Culoare:
Articol: #63.487.200
Dimensiuni SCUBAPRO
Pret: 1459.20 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime barbati:

Marime femei:


EVERFLEX 7/5MM OVERALL

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro