Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Divator MK II este echipamentul de scufundare care corespunde cel mai bine cerintelor scufundatorilor profesionisti. Interspiro a dezvoltat MK II in colaborare cu medici, scafandri, Marina Regala Suedeza si autoritati navale de pe intreg globul.Divator MK II este proiectat pentru medii dificile si solicitante, fiind usor de operat in orice conditii. Divator MK II este echipamentul preferat de catre organizatiile militare, de pompieri si salvare, politie, paza de coasta, precum si scafandri profesionisti civili.Divator MK II a fost testat de catre US Navy Experimental Diving Unit si este aprobat pentru utilizare in cadrul US Navy. Raportul NEDU a concluzionat ca acesta ofera performante superioare in ape foarte reci.
Produsele Interspiro sunt folosite de: US Air Force, US Coast Guard, US Navy, NASA, UK Royal Navy, French Navy, German Navy, Netherlands Navy, Austrian Navy, Swedish Navy, Swedish Army, Swedish Air Force, Danish Navy, Danish Air Force, Finnish Navy, Norwegian Navy, Norwegian Air Force, Australian Navy, New Zealand Navy, New Zealand Army, Indian Navy, Indian Army, Pakistan Navy, Indonesian Navy, Singapore Navy, Malaysian Army.Avantaje:
   - intregul sistem este certificat CE EN 250
   - partile componente sunt proiectate pentru a se integra optim
   - design compact pe corp, potrivit pentru spatii inguste
   - componentele principale se asambleaza prin strangere manuala, fara sa necesite unelte speciale, fiind usor de reparat pe teren
   - mod de functionare silentios
   - masca cu volum redus, in care pot fi montate sisteme de comunicare, ochelari si accesorii
   - sistemul functioneze intre -30 si +70 grade Celsius
   - Divator MK II este unul din cele mai sigure si flexibile sisteme SCUBA din lume. Sistemele de siguranta includ dispozitive de alarma redundante, ce il avertizeaza pe scufundator atunci cand presiunea din butelie scade sub 65 de atmosfere.

Caracteristici principale ale Divator MK II :
   - Efortul respiratiei este extrem de redus, si ramane constant pana la golirea completa a buteliei
   - Divator MK II este disponibil atat cu valva care furnizeaza aer la cerere, cat si in varianta cu presiune pozitiva constanta pentru scufundari in ape contaminate
   - Divator MK II este proiectat pentru a se integra perfect cu sistemul de furnizare a aerului de la suprafata Divator DP1. Combinatia dintre MK II si DP1 va ofera un sistem complet, certificat CE pentru scufundari cu aer de la suprafata.
   - Sistemele de siguranta ale MK II au fost supuse uneia dintre cele mai riguroase testari in ceea ce priveste situatiile de avarie; echipamentul este proiectat sa livreze aer in cele mai dificile situatii.
  
Masca Divator AGA:
   - Masca Divator este cunoscuta pe intreg globul ca masca AGA, datorita faptului ca atunci cand a aparut prima data, Interspiro facea parte din concernul AGA. Astazi, ultima generatie a mastii Divator este cea mai vanduta masca pentru toata fata, si, indraznim sa spunem, una din cele mai bune masti produse vreodata.

Caracteristici principale ale mastii Divator:
   - Vizorul cu volum redus reduce flotabilitatea pozitiva, precum si nivelul de CO2 reinhalat. Marginile moi si flexibile asigura o etansare perfecta, prevenind patrunderea apei.
   - Valva echilibrata a treptei a II-a din masca Divator este una din cele mai riguros testate din lume. Acesta va functiona in cele mai dificile conditii: noroi, ulei, curenti reci si rapizi, fara un impact vizibil asupra performantei.
   - Masca este prevazuta cu un sistem de fixare pentru rame de ochelari si pentru sisteme de comunicare subacvatice. Utilizarea sistemelor de comunicare este usurata si de modul in care circula aerul prin masca, mod proiectat special pentru a reduce turbulentele cauzatoare de zgomot.
   - Masca Divator este echipata in mod standard cu tampoane ajustabile pentru egalizarea presiunii din urechi si sisteme de prevenire a aburirii
   - Evacuarea apei din masca Divator este extrem de usoara, apasand un buton si departand usor de fata partea inferioara
   - Masca Divator este disponibila in trei culori: galben, gri, negru.
   - Mastile negre si galbene sunt facute din silicon, iar cea gri din cauciuc natural; astfel optiunea materialelor utilizate va apartine, tinand cont de proprietatile chimice si elastice.
   - Valvele respiratorii sunt disponibile in culorile negru si gri, cu sau fara presiune pozitiva. Cele fara presiune pozitiva sunt disponibile si in varianta cu mustiuc.
  
Intretinere :
   - Sistemele de respirat de la Interspiro au o durata de viata mare atunci cand sunt intretinute corespunzator. Pentru a simplifica procedurile de intretinere si a obtine performante maxime de la sistemul dumneavoastra, va recomandam sa utilizati doar kit-uri de service originale. Interspiro ofera cursuri pentru utilizatorii care desfasoara activitati de intretinere a echipamentelor.

Culoare: galben, negru, gri, alb
Articol: #57000
Specificatii tehnice
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Divator MK II

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro