Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

DIVATOR HATCH este o valva ce se aplica pe vizorul mastii Divator MASKS care permite reaspiratia naturala la suprafata fara a scote masca de pe fata scafandrului.DIVATOR HATCH este o valva integrata pentru directionarea fluxului de aer in scopul prevenirii aburirii vizorului, reducerii nivelului de CO2 si economisiri aerului sau oxigenului din butelie.DIVATOR HATCH este alegerea perfecta in combinatie cu cele mai bune masti profesionale de scufundare din intreaga lume.


DIVATOR HATCH este usor de utilizat in combinatie cu DIVATOR MASK. DIVATOR HATCH se atasaza pe o parte laterala a vizorului DIVATOR MASK.Vizorul este fabricat din material dur si tratat special anti-aburire.DIVATOR HATCH nu obtureaza campul de vizual si ofera scafandrului aer din mediu natural atunci cand acesta se afla in repaus la suprafata. DIVATOR HATCH este conceput de catre Interspiro, care are traditie in inovatii ce privesc conditiile de siguranta. Utilizarea sa este extrem de facila: se trage pentru deschiderea valvei si se apasa pentru inchiderea acesteia. DIVATOR HATCH are dimensiuni mici si nu deranjaza prin prezenta sa scafandrul nici la suprafata si nici in mediul acvatic. Modul in care este conceput pastreaza un nivel scazut al rezistentei intampinate la respiratie.

Culoare: negru
Articol: #963190
Specificatii tehnice
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Divator Hatch

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro