Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Divator DP1 System ofera o solutie unica de livrare de aer sub presiune (300 bar) la distanta scafandrului in imersie.Divator DP1 System este usor de utilizat in diverse conditii dificile de lucru avand o constructie usoara si compacata si nu necesita schimbarea manuala a presiunii pentru diferite adancimi.Acest concept simplificat al sursei de aer de la suprafata ofera avantajul asistentului sa se concentreze mai mult la siguranta scafandrului in imersie.
Divator DP1 System este certficat EN 250
Caracteristici principale:
   - DIVATOR DP1 System are prevazut cu doua conexiuni pentru presiune inalta ( 300bar ). Acestea se conectateaza ori la o butelie ori la un ansamblu de butelii. In timpul scufundarii, actionand o valva de inchidere se poate face schibarea buteliei sau a ansamblului de butelii. Aceasta valva include de asemenea si o valva de presiune pentru furtunul de alimentare cu aer. Divator DP1 System foloseste regulatorul DIVATOR MKII in versiunea standard care poate fi utilizat si ca dispozitiv pentru bailout.br>    - Acest regulator este proiectat a fi utilizat atunci cand se doreste a trimite un avertizment la sursa de alimentare de suprafata, astfel incat buteliile sa fie disponibile pentru decompresie sau si in timpul ascensiune scafandrului.
   - DIVATOR DP1 System foloseste mai multe lungimi de furtun:
   - DP1, 11 m
   - DP1, 31 m
   - DP1, 61 m
   - DP1, 71 m
   - DP1, 91 m
   - DP1, 121 m

Culoare: negru, galben
Articol: #97033-04
Specificatii tehnice
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Divator DP1 System

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro