Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Costumul DIVER este potrivit vara pentru apele Mediteranei sau pentru perioada de iarna in zonele tropicale. Fiind usor de imbracat si dezbracat, asigura o mare libertate de miscare si este foarte apreciat de ghizii de scufundare sau de catre cei care trebuie sa faca mai multe scufundari pe zi.


Costum din neopren de 5mm cu captuseala dubla, dintr-o bucata, cu gluga si fermoar frontal, acum intr-un design nou, imbunatatit atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Costumul respecta cerintele traditionale ale scafandrilor in ape calde, este usor de imbracat si dezbracat, oferind o mare libertate de miscare. Picioarele costumului sunt preformate, pentru a permite flexarea normala in timpul inotului. Fermoarul frontal se intinde de la talie pana la partea dreapta a barbiei. Un sistem de etansare din neopren moale contureaza marginea glugii, limitand circulatia apei si crescand confortul. Genunchii sunt protejati cu genunchiere impotriva taierii. Etansarea manecilor si a gleznelor este asigurata prin mansete dublate. Suplimentar, mansetele de la glezne sunt prevazute cu fermoare pentru a usura echiparea. Costumul DIVER este disponibil in variante pentru barbati, femei si copii.

Culoare:
Articol: #LU489602
Pret: 926.35 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime barbati:

Marime femei:


DIVER MONOPICE 7MM

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro