Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

DEFINITION 5mm - PROTECTIA TERMICA sporit in apae temperate si tropicale

Acest nou costum este "definitia" unui sistem fiabil de scufundare care ofera protectie termica perfecta.Costumele DEFINITION sunt construite cu Body Map System, o metoda de fabricatie care utilizeaza o taietura 3D, croitorie speciala si insertii de material pentru a crea un costum care se potriveste corpului ca o manusa, ofera elasticitate acolo unde este nevoie cel mai mult, si ofera un nivel de caldura, confort si durabilitate bine potrivite pentru scafandri activi din ape temperate si calde.
  DEFINITION 5MM este certificat CE ca un costum de scufundare Clasa B - evaluat pentru temperaturi ale apei care variaza de la 50F (10C) la 64.5F (18C). El exceleaza nu numai in pastrarea caldurii, panoul Ultraspan pe piept si panourile laterale Stretchtec colaboreaza pentru a oferi o elasticitate marita pentru un confort sporit si o gama de miscare larga.
   Lana cu infrarosu din captuseala interioara reflecta caldura corpului pentru a creste caldura din interior si mai mult, in plus este foarte confortabila pe piele.

Informatii tehnice
   - Fabricate din neopren X-Foam, singurul neopren "verde", care este in conformitate cu regulile P.A.H..
   - Construit cu Body Map System, o metoda de fabricare exclusiva care utilizeaza insertii speciale si materiale de croitorie pentru a compensa tensiunile corpului uman.
   - Panoul de piept Ultraspan si panourile laterale Stretchtec lucreaza impreuna pentru a produce o potrivire extrem de flexibila si confortabil.
   - Lana cu infrarosu din captuseala interioara reflecta caldura corpului pentru izolarea termica suplimentara si este extrem de moale pe piele.
   - Sigiliile de la incheieturi si glezne, impreuna cu deschiderea diagonala din spate au fermoare confortabile ce blocheaza apa si fac costumul mai usor de pus si de scos.
   - Material rezistent la abraziune pe umeri si fund, impreuna cu tampoane la cot si genunchiere, cresc durabilitatea.
   - Mici pad-uri amortizeaza impactul coloanei vertebrale cu butelia, oferind confort suplimentar in timpul scufundarilor extinse.
   - Fermoar mic la gat ce imbunatateste confortul in partea superioara, eliminand necesitatea de a da jos costumul intre scufundari.
   - Curea I-Safe ce pastreaza un instrument atasat de incheietura mainii in siguranta.

Culoare:
Articol: #63.472.200
Dimensiuni SCUBAPRO
Pret: 888.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime barbati:

Marime femei:


DEFINITION 5mm

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro