Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

DCSC un sistem respirator cu circuit semi-inchis ce livreaza aer la cerere, utilizat in operatiunile de deminare. DCSC este o evolutie a renumitului ACSC. DCSC si predecesorul sau au fost utilizate de-a lungul timpului, avand o reputatie excelenta.Sistemul are flotabilitate neutra, asigurand usurinta si precizie in aplicarea procedurilor de scufundare. Costurile de intretinere sunt reduse, iar reparatiile pot fi efectuate cu un numar redus de unelte. Sistemele de testare pot fi operate pe teren, iar documentatia este precisa si usor de urmarit. DCSC este caracterizat de o fiabilitate inalta si o disponibilitate operationala excelenta.Sistemul a fost utilizat in cadrul lucrarilor submarine pana la adancimi de 150 de metri, iar in conditii de simulator pana la 450 de metri. DCSC a fost folosit in mai mult de 10000 de scufundari.


Pe langa o amprenta magnetica excelenta si calitati acustice deosebite, aspectelor legate de siguranta li s-a acordat cea mai mare importanta. Sisteme de avertizare, redundanta si vesta de salvare inclusa contribuie la confortul manevrarii si siguranta scufundarilor. DCSC relativ usor de folosit si usor de instalat. Efortul respirator este extrem de redus datorita urmatorilor factori:
   - echipat cu un burduf compensat independent de pozitia scufundatorului in apa
   - canistra este de forma radiala, crescand suprafata si reducand grosimea stratului de bicarbonat de sodiu
   - intregul sistem este echipat in exclusivitate cu orificii de calibru mare, avand debit ridicat
Caracteristici principale:
   - dozarea gazelor in circuitul respirator este mecanica, controlata de cerere. Unitatea de dozare controleaza concentratia de oxigen cu o marja foarte mica de eroare, indiferent de adancime, consum sau conditiile de lucru. Consumul de gaz este constant indiferent de adancime.
   - sistemul respirator este echilibrat, oferind performante excelente la orice adancime
   - furtunurile sistemului au diametre largi, asigurand un debit sporit si o rezistenta redusa a respiratiei
   - doar doua amestecuri de gaze sunt necesare pentru scufundari de la 0 la 56 de metri, datorita sistemului unic de dozare. Butelia are un volum de 5 litri si se incarca la 20MPa
   - sistemul absorbant poate fi instalat in avans. Acesta este situat central, izolat de apa rece si functioneaza ca o capcana de apavalva hidrostatica previne strivirea aparatului respirator in timpul coborarilor rapide. Aceasta are si o a doua functie, de sistem de automat de control al flotabilitatii.
   - sistemul include un mecanism de avertizare in caz de dozare defectuoasa, cu posibilitati de by-pass manual.
   - sistemul poate fi folosit cu masca faciala completa sau cu mustiuc.Masca poate fi conectata de asemenea la un sistem de comunicatii subacvatic.
Date tehnice:
   - dimensiuni: 745x345x265 mm
   - greutate: set complet, 35kg; gol, 31.5kg
   - greutate: set complet, 35kg; gol, 31.5kg
   - absorbant de CO2: bicarbonat de sodiu NSN 6505-99-541-3854 CS2580D Grade D, 2.3kg
   - burduf: 4.3 litri
   - absorbant: 2.6 litri
   - amestec respirator la 200 bar: 5.0 litri
   - umflarea costumului la 200 bar: 1.0 litru

Culoare: negru
Articol: #DCSC
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

DCSC Demand Controlled Semi-Closed Breathing System

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro