Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

VIRBR 360 Camera robusta, rezistenta la apa, unghi vizual de 360 grade, cu rezoltie 5.7K / 30fps si stabilizare sferica 4K. Rezolutie de pana la 5.7K / 30fps cu legaturi desktop; 4K / 30fps incluse in camera 4 microfoane încorporate capteaz? orice sunet intr-un unghi de 360 grade. Stabilizarea sferic 4K2 asigura o imagine lina, indiferent de miscarea camerei. Senzorii incorporati ofera suprapunera datelor G-Metrix ™ in realitatea augumentata de 360 grade.


Aplicatiile mobile VIRB Mobile si VIRB Edit desktop, usor de utilizat, va permit sa editati, sa stabilizati, sa impartiti, sa adaugati sau sa suprapuneti date sau filme RAW. Inregistrati constant mai mult de o ora cu o singura incarcareVIRB 360 este primul model de acest fel, capturand imagini, video si audio de inalta rezolutie intr-un unghi de 360 grade. Elimina procesul de editare indelungata cu o stabilizare video de neegalat, de pana la 4K, la o viteza de 30 de cadre pe secunda si va permite sa imortalizati instantaneu orice aventura.

Definirea unui nou standard pentru capturarea video si audio Full 360.
   Daca merita sa ne pastram amintirile, merita sa o facem cu VIRB 360. Aceasta camera robusta, rezistenta la apa, inregistreaza in unghi de 360 de grade - orizontal si vertical. Si puteti sa uitati de munca post-productie consumatoare de timp, deoarece VIRB 360 va capta automat fotografiile dvs. 4K in camera. Daca sunteti in cautarea unei rezolutii mai mari, puteti inregistra video a rezolutia de 5.7K cu 30fps si o puteti edita in VIRB Edit. Obtineti un control mult mai mare cu diferitele moduri de inregistrare, cum ar fi timpul de declansare, manual si noul mod puternic HyperFrame Director, care va ofera puterea de editare pentru a reface continutul usor dupa filmare - utilizand oglinzi netede, unghiuri incredibil de largi si chiar planete minuscule.
  Chiar si captarea de fotografii de 360 grade, fotografii in cascada, time lapse si captarea fotografiilor Travelapse ™ de pana la 15 megapixeli - direct in camera. Combinata cu cele 4 microfoane incorporate pentru sunet de 360 geade, dvs. si spectatorii dvs. veti fi cufundati in totalitate in experienta 360.Capteaza sferic Stabilizat 4K Video cu un singur clic
Luati un videoclip nestabilizat, greu de urmarit si transformati-l intr-o capodopera lina si stabila cu un singur clic. Indiferent de miscarea camerei, cele 3 moduri de stabilizare sferica 4K2 asigura o imagine lina. Modul de stabilizare faciliteaza miscarile rapide si vibratiile, fara o orientare deosebita a camerei. Utilizati modul de blocare pentru a asigura orientarea camerei intr-o anumita directie. In modul urmator, orientarea urmeaza traiectoria GPS. Exista chiar stabilizare pentru videoclipul de 5.7K, RAW prevazut in aplicatia VIRB Edit desktop. Consultati acest videoclip pentru a vedea diferenta pe care o face stabilizarea noastra avansata.

Editati videoclipurile si Livestream in mod facil
   Cu aplicatia VIRB Mobile gratuita si usor de folosit si software-ul pentru desktop VIRB Edit, puteti edita, stabiliza, distribui si adauga suprapuneri de date la videoclipuri. Utilizati aplicatia VIRB Mobile pentru a conecta aparatul foto la dispozitivul compatibil Apple® sau Android ™. Conectati telefonul smartphone Android cu functia NFC la camera foto cu doar o atingere de pe telefon. Apoi, utilizati telefonul smartphone ca telecomanda pentru camera foto, vedeti clipuri video live de 360 grade pe care le inregistrati, utilizati un dispozitiv cu realitate virtuala (VR) pentru a vizualiza instantaneu videoclipurile dvs. 360 in VR sau stream-ul live la YouTube si Facebook .

Suprapuneri de date cu G-Metrix
   Relatati povestea dvs. mai detaliat decat oricand. Senzori integrati, cum ar fi GPS si GLONASS, barometru, accelerometru si multe altele, ofera nenumarate optiuni personalizabile de suprapunere a datelor G-Metrix in realitatea augmentata de 360 grade. Trebuie doar sa selectati sabloanele prestabilite ale punctelor de date pe care le doriti si sa vedeti suprapunerea personalizata a datelor afisata in videoclipul dvs.

Controleaza-l cu vocea ta
   "OK Garmin, incepe inregistrarea." Este atat de usor. Cand sunteti pe punctul de a accelera pe teren accidentat, sunt sanse sa nu doriti sa apasati butonul start manual. Acum puteti folosi doar o comanda vocala, iar aparatul foto va incepe si va opri inregistrarea si va face fotografii. Sau cereti VIRB 360 sa "tina minte" pentru a eticheta anumite momente din aventura si pentru a le gasi repede.

Rezistent la apa
   Aceasta camera robusta este construita pentru a suporta totul, de la o aventura in apa la o petrecere de aniversare a unui copil. VIRB 360 este rezistent la apa pana la 10 metri, suficient de mic si usor pentru orice aventura si are lentile de sticla intarite, usor de inlocuit fara unelte. Camera functioneaza cu suporturile noastre durabile, precum si cu alte suporturi si accesorii standard si poate fotografia mai mult de 1 ora cu o singura incarcare a bateriei. Afisajul luminos, vizibil chiar si in lumina soarelui arata starea bateriei, a spatiului de stocare, a modului de filmare si a conectivitatii. VIRB 360 poate face totul.Aplicata pe un dispozitiv numai pana la 4K / 30fps
   Stabilizarea este aplicata utilizand aplicatia VIRB Mobile sau software-ul desktop VIRB Edit si este disponibila pentru videoclipuri de pana la 4K. Filmarile realizate in modul 5.7K RAW pot fi editate si stabilizate in VIRB Edit. Suprapunerea realitatii augmentate 3G-Metrix ™ este adaugata utilizand aplicatia mobila sau desktop inainte de a fi partajata Livestreaming este disponibil numai pe dispozitive compatibile Apple Controlul vocal este disponibil pentru limbile engleza (SUA, UK), franceza, italiana, germana, spaniola, suedeza, japoneza si mandarina
  Pentru cea mai buna experienta de vizionare, va recomandam sa vizionati videoclipurile 360 in aplicatia YouTube de pe un dispozitiv mobil sau o tableta. Apple este o marca inregistrata a Apple Inc., inregistrata in S.U.A. si in alte tari.

Culoare:
Articol: #010-01743-05
Specificatii tehnice
Pret: 3738.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Camera video VIRB 360

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro