Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


  Certificarea SSI Open Water Diver este recunoscuta in toata lumea, acesta fiind nivelul de pregatire preferat de toti cei care doresc sa practice scufundari de agrement. Acest curs de scufundare vă va permite sa efectuati scufundari in ape deschise, impreuna cu alti scafandri brevetati pana la adancimea maxima de 18 metri. Totodata, atunci cand sunteti posesorii unui brevet Open Water, veti putea sa vă achizitionati propriul echipament de scufundare si veti putea incarca butelii cu aer la orice centru de scufundare doriti sa practicati scufundari.Acest curs este urmat de mii de persoane pe glob in fiecare zi. Este cel mai intalnit nivel de pregatire al scufundarilor recreationale si este suficient pentru a te asigura ca poti explora universul subacvatic in conditii de confort si siguranta.
   - Prin certificarea SSI, una dintre cele mai respectate agentii de certificare la nivel mondial, iti vei castiga dreptul de a te scufunda impreuna cu scuba buddyul tau, indiferent de prezenta unui instructor alaturi de tine. Pentru finalizarea acestui curs de scufundari si obtinerea brevetului de scafandru SSI este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:
   - Trei zile in care vei urma modulele de teorie ( 1 si 2 ), plus modulul de pregatire la piscina.
   - Cu ajutorul materialelor educationale primite la curs si prin indrumarile instructorilor nostrii veti parcurge primii pasi necesari obtinerii brevetului de scafandru. Odata parcurse modulele teoretice, prima intalnire cu un echipament de scufundare se va desfasura in piscina unde veti invata practic stabilirea flotabilitatii, golirea mastii, recuperarea regulatoarelor de presiune si a centurii de lestare. Exemple video cu aceste exerctii puteti vedea aici
   - Doua zile de scufundare la Marea Neagra ( 4 scufundari ):
   - Prima scufundare va fi o scufundare de placere in care veti face cunstiinta cu mediul acvatic natural, cu flora si fauna Marii Negre. In cadrul celei de-a doua scufundari vor fi exersate cateva din aptitudinile invatate la piscina, iar in cea de-a doua zi de scufundare bagajul de aptitudini se va imbogati cu alte cunstiinte cum ar fi dezechiparea si echiparea BCD ului ( vestei compensatoare ) sub apa, respiratia in buddy breathing si iesirea de urgenta.
   - Certificarea Certificarea finala se obtine in urma unui examen teoretic de tip grila care contine 85 de intrebari cu varianta simpla de raspuns. Odata obtinuta certificarea de scafandru SSI veti avea urmatoarele avantaje:
   - Posibilitatea sa practicati scufundari oriunde in lume cu un alt scafandru certificat la acelasi nivel cu dumneavoastra sau nivel de certificare mai avansat, fara sa fie obligatorie prezenta unui instructor profesionist. Este recomandata, dar nu obligatorie, prezenta unui ghid.
   - Adancimea maxima la care aveti voie sa va scufundati este 18 metri.
   - Va puteti inscrie la un curs Advanced Open Water.

Culoare:
Articol: #SSI-003
Pret: 1200.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS SSI OPEN WATER DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro