Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


"In timpurile cand scufundarile erau dificile , fotografierea lumii subacvatice era de asemenea dificila"
  In ziua de astazi, aceasta situatie s-a schimbat complet. Acum, atat scufundarile cat si fotografierea cu camerele digitale subacvatice au devenit foarte usoare. Multi dintre dumneavoastra probabil ca detineti deja o camera foto digitala si o carcasa de protectie submersibila. Ca atare, probabil ca va intrebati cum puteti sa obtineti fotografii mai bune.
  Acum este disponibil un program structurat astfel incat va raspunde intrebarilor dumneavoastra referitoare la fotografia digitala subacvatica , ceea ce va va aduce un plus de distractie si satisfactie in timpul scufundarilor dumneavoastra.
  Acest curs de specializare poate fi urmat atat in piscina cat si in ape deschise. Astfel, aceasta specializare poate fi urmata in timpul iernii, inainte de a pleca in concediu.

Continutul cursului:

  - Introducere in fotografia subacvatica
  - Camera dumneavoastra foto digitala
  - Utilizarea camerei foto digitale
  - Realizarea fotografiilor digitale subacvatice
  - Compozitia fotografiilor dumneavoastra subacvatice
  - Editarea fotografiilor dumneavoastra digitale
  copul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata noi aptitudini importante de scufundare intr-un cadru distractiv . Toate cursurile sunt desfasurate folosind studiu acasa , sesiuni scurte academice si sedinte de pregatire in apa .

Culoare:
Articol: #SSI-017
Pret: 1150.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Digital UW Photography curs SSI

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro