Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Sistemul QS este felxibil si expandabil astfel incat sa permita configurarea unui echipament SCBA/BA adaptat la situatia dorita.


QS Sistem este o platforma ce permite upgradarea fara a fi necesara inlocuirea lui completa cu un nou echipament SCBA/BA. Posesorii de echipament Interspiro SCBA/BA pot sa-si upgradeze echipamentele cu noile imbunatatiri, perfect compatibile cu vechile echipamente Spiromatic.QS, in plus fata de design-ul flexibil e caracterizat de peformanta demonstrata in timp de Interspiro. Circuitul de respiratie nu numai ca respecta standardele actuale, dar in ceea ce priveste efortul pentru respiratie si scaderea efortului in timpul respiratiei, le si depaseste.Sistemul Inteerspiro QS permite posesorilor sa se indrepte in directia de dezvoltare a echipamentelor de acest gen, harnasament QS, masca si regulator S.
SCBA/BA consta intr-o masca, valva de respiratie, harnasamentul si butelii. Sistemul QS este felxibil si expandabil astfel incat sa permita configurarea unui echipament SCBA/BA adaptat la situatia dorita.

Culoare:
Articol: #H0014
Specificatii tehnice
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Spiromatic Mask/Breathing Valve/ Single Steel Cylinder

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro