Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Interspiro este lider de piata in domeniul filtrelor de protectie respiratorie. Seria de filtre de la INTERSPIRO acopera toata gama de filtre de particule, gaze si alte combinatii ale acestora, precum si masti (disponbile in format semi dar si in format intreag). Cu aceste produse reuseste sa acopere nevoile impuse de standardul EN si sa fie in acelasi timp certificate CE.Pentru a alege cea mai buna metoda de protectie (filtru si masca), trebuie sa alegeti in functie de toxinele in care intrati in contact, conditiile de lucru, operatiunea ce urmeaza a fi desfasurata precum si limitele de protectie ale echipamentului ales.


Toxinele pot aparea sub forma de particule, vapori (solid si aerosoli lichizi) sau gaze. Filtrele pentru particulele, gaze sau combinatii ale acestora fac posibila respirarea aerului in orice situatie. Pentru a alege cea mai buna metoda de protectie (filtru si masca), trebuie sa alegeti in functie de toxinele in care intrati in contact, conditiile de lucru, operatiunea ce urmeaza a fi desfasurata precum si limitele de protectie ale echipamentului ales.

Culoare:
Articol: #97762C01
Specificatii tehnice
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

FILTER PROTECTION

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro