Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

SPIROMATIC S4 echipament pentru protectia respiratorie este un produs de virf Interspiro ingloband 70 de ani de experienta in tehnologia regulatoarelor si conceperea sistemelor de protectie respiratorie.Pompierii din toata lumea se bazeaza pe echipamentele SCVBA/BAde lupta impotriva incendiilor - si "protejarea celor ce protejaza pe altii" reprezinta privilegiul si mandria noastra. Interspiro SCBA/BA sunt renumiti pentru durabilitatea si performanta echipamentelor de lucru in conditii extrem de grele. Interspiro a realizat SPIROMATIC S4 pentru a ajuta formatiunile de pompieri de pe intreg globul la stingerea incendiilor in siguranta. Acest produs se adreseaza formatiunilor de pompieri din cadrul Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, formatiunilor de pompieri din cadrul combinatelor chimice, rafinari platforme petroliere, santiere navale, formatiunilor de pomperi civili etc.


Pentru a raspunde necesitatilor echipelor de pompieri, Spiromatic S4 ofera protectie impotriva "tuturor evenimentelor" de tip: foc, WMD, amenitari teroriste de tip chimic si biologic (versiunea CBRN). Cu o constructie robusta, S4 este cel mai usor de utilizat si intretinut, avand un cost de intretinere foarte scazut pe toata durata vietii.SPIROMATIC S4 reprezinta SCBA de generatie 4 a NIOSH/NFPA, certificat ca Spiromatic-S. Spiromatic S reprezinta un model avansat si imbunatatit al durabilului model Spiromatic. Modelul Spiromatic S4 este echipat cu:
   - HUD (Heads-Up-Display)
   - BAC (Breathing Apparatus Computer)
   - RIC (Rapid Intervention Connection).
   - harnasament pentru spate
   - furtun de respiratie pentru buddy
   - indicator redundant EOST (End-Of-Service-Time) si PASS integrat.SPIROMATIC S4 este certificat NIOSH SCBA (Self Contaned Breathing Apparatus), confrom cu NFPA 1981, 2002 si NIOSH CBRN certificat SCBA (versiunea High-Pressure).

Avantajele oferite de Spiromatic S4:
   - Regulator de mare capacitate, ce depaseste cerintele NFPA
   - Debit in exces de 1350lirii/minut
   - Sistemul pneumatic robust cu un design realizat in urma a zece ani de experienta in sisteme pneumatice.
   - Trapa integrata pentru acces la zona ambientala care ofera aer proaspat fara nevoia de a scoate valva.
   - Performanta deosebita oferita de valva pentru respiratie permite o respiratie facila fara ca aceasta sa opuna decit o rezistenta minora.
   - Masca extrem de confortabila, disponibila in 3 dimensiuni.Ofera o pozitionare pe fata extelenta indiferenta de forma si marimea fetei.
   - SPIROMATIC S4 este echipat cu ultimele tehnologii SCBA HUD si BAC.
   - Harnasament ergonimic pentru spate ce confera o buna ventilare. Sporete confortula si reduce nivelul de oboseala
   - La SPIROMATIC S4 se pot adapta mai multe echipamente de comunicatie in acest fel ofera flexibilitate pentru orice scafandru si multiple scopuri
heads-up-display (hud):
   - Un dispaly nou bazat pe tehnologia LED situat in partea stanga a mastii ofera indicatii hands-free asupra presiunii din butelie si ofera alarma vizuala la nivel scazut de aer.
   - Dispozitivul HUD se monteaza pe rama mastii si continua abordarea in spiritul sistemlor modulare realizate de Interspiro: HUD functioneaza independent de nivelul doi. Acest lucru inseamna un cost scazut al intretinerii.
breathing apparatus computer (bac):
   - Cutia neagra montata pe rama din spate a SCBA monitorizeaza presiunea din butelie precum si alti parametrii si trimite informatia monitorizata catre HUD. BAC este alimentat de o baterie standard de 9V. Carcasa BAC are un design de ultima generatie, iar pe masura ce se avanseaza devin din ce in ce mai de incredere. Alte dispozitive SCBA utilizeaza design de prima generatie.
rapid intervention connection (ric):
   - Noul RIC (sau UAC - Universal Air Connection) permite o reumplere rapida a buteliilor in conditii de urgenta. Imbinarea este aceeasi pentru toate modelele NFPA 1981 Editia 2002 in conformitate cu SCBA oferind si altor departamentele incredere in standardul RIC. Interpiro RIC se monteaza pe primul nivel al regulatorului. Carligul atasat RIC permite connectorului de 4500 psi sa fie depozitat in conditii de siguranta atunci cand nu este utilizat.
standarde:
   - NFPA 1981: Editia 2002
certificari:
   - NIOSH certified SCBA
   - NFPA 1981, 2002 Edition Compliant
   - NIOSH CBRN approved SCBA (high pressure version)
   - US Coast Guard

Culoare:
Articol: #97115A01
Specificatii tehnice
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Echipament pompieri SPIROMATIC S4

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro