Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Black BT profundimetru cu busola digitala, extrem de durabil la exterior, tehnologie avansată in interior. Black BT se dezvolta odata cu nevoile dumneavoastra.Black BT este construit cu ecran OLED color. Contrast mare si perfect lizibil,indiferent de adâncime.
Spre deosebire de alte tipuri de afisaje utilizate la computerele de scufundare, fiecare pixel pe ecranul OLED este o diodaemitătoare de lumină microscopica. Acest lucru înseamnă că ecranul OLED ofera un contrast remarcabil si lizibilitate perfecta, chiar si in intuneric complet si la adâncimi mari.
   Un computer care se dezvolta odata cu nevoile dumneavoastra.
   De ce să investiti acum în functii de care veti avea nevoie doar după un anumit timp?
   XDEEP BLACK BT este un dispozitiv care poate fi transformat cu usurintă într-un computer Nitrox sau Trimix atunci când veti avea nevoie . Tot ce trebuie să faceti este să conectati BLACK BT la un PC,încărcati un fisier - si este gata.
   Extrem de durabil la exterior,tehnologie avansată in interior..
   În ciuda utilizarii unei baterii cu o capacitate mare si a unui afisaj OLED lizibil,computerul BLACK BT rămâne deosebit de compact. În plus, rezistă la adancimi de până la 200 m! Pentru a-i conferi o rezistenta sporita, carcasa este prelucrata dintr-un singur bloc de poliacetal (POM). BLACK BT este incredibil de rezistent. Fiecare piesă este testata în timpul procesului de productie, la presiunea corespunzătoare adâncimii de 200m.

Caracteristici tehnice:

  - Procesor Cortex M3 pe 32-bit
  - Putere de calcul foarte mare pentru functii avansate.
  - Busola digitala precisa
  - Navigarea este mai simpla ca niciodată.
  - Memorie flash de 8 MB
  - Mai mult spatiu pentru jurnalul de scufundare si alte date.br>   - Sticla PC cu acoperire Saphir ® AR
  - De 20 de ori mai rezistent la abraziune.
  - Acumulator Samsung de 1190 mAh
  - Timp mai mare de functionare si mai multe scufundari fără reîncărcare.
  - Senzor de presiune elvetian de 35 bar
  - O precizie mai mare de măsurare a adâncimii.
  - unctionalitate unică si usurinta de neegalat in utilizare.
  - VSI (Vertical Speed Indicator). Flotabilitate sub control total
  - Indicatorul unic al vitezei de urcare vizualizeaza intr-un mod precis viteza atunci când urcati sau coborati, permitandu-vă sa va controlati flotabilitate într-un mod foarte precis.
  -Atunci când va scufundati într-o coloana de apă, fără nici un punct de referintă, va fi imediat notificat de VSI ori de câte ori începeti să coboarati sau urcati, astfel fiind mai usor pentru dumneavoastra sa mentineti adâncimea planificată.
   Dar asta nu e tot! Puteti seta diverse viteze de ascensiune pentru diferite intervale de adâncime - de exemplu, încetinirea vitezei de ascensiune după ce ati atins adancimi mai mici, scăzând astfel riscul aparitiei DCS.

    Busolă. Precisa si avansata.

   BLACK BT include de asemenea, o busola avansata pe trei axe, la fel de precisa ca busolele magnetice clasice. Cu toate acestea, BLACK BT are capabilitati mult mai mari decât orice altă busolă! Mai întâi de toate, puteti să păstrati directia de navigare dorita foarte usor, pentru că busola vă va anunta de fiecare dată când va abateti de la ea. În al doilea rând, cu functiile avansate de navigare ca : functia de "intoarcere" sau navigarea la un punct de referintă, veti ajunge întotdeauna la destinatia dorita .... si din nou înapoi !

    Alarme pe care le veti observa intotdeauna.

  BLACK BT este echipat cu cinci alarme diferite, care pot fi setate în orice moment, chiar si în timpul scufundări. Atunci când se depăseste valoarea setată in alarma, BLACK BT vă va informa cu privire la aceasta, în primul rând emitand un flash de un rosu aprins intermitent, iar apoi afisand alarma pe ecranul principal. si dacă doriti, puteti dezactiva alarma afisata în orice moment, pentru a nu va distrage a atentia.

   Jurnal de scufundare care stochează toate informatiile.

   Datorită procesorului său puternic si memoriei mari, BLACK BT este echipat cu un jurnal de scufundare foarte detaliat. Nu numai ca poate inregistra adâncimile cu o frecventă de 1 secunda, dar de asemenea, poate stoca multe ore de scufundări. In plus, BLACK BT înregistrează cele mai importante evenimente: vitezele de urcare depăsite, diagrama de temperatură si o multime de alte informatii utile. Puteti naviga prin toate acestea, cu doar câteva apasari ale butoanelor.

  - Conectati BLACK BT la PC usor, prin USB.

  - Pentru a face mai usoara accesarea datelelor stocate în memoria BLACK BT, acesta a fost echipat cu un port USB rapid pentru a conecta computerul de scufundare la orice calculator PC. Nu trebuie să plătiti suplimentar pentru o interfată specială, pentru că veti obtine adaptorul adecvat, împreună cu computerul. Exportati jurnalul de scufundare în formatul UDDF. Descarcati datele din jurnalul de scufundare în formatul UDDF si deschideti-l cu orice program de jurnal de scufundare compatibil cu acest format. Încărcati bateria prin port-ul USB Încărcati BLACK BT folosind orice încărcător USB standard sau direct la portul USB al unui PC. Copiati fisiere cu un singur click a mouse-ului După conectarea la PC, BLACK BT se va instala ca un pendrive si veti putea copia fisiere între cele două dispozitive, cu doar câteva clicuri.

Pachetul BLACK BT contine:

  - BLACK BT
  - Incărcător
  - Cablu Micro USB
  - Micro USB - Port adaptor USB BLACK
  - Curea coarda elastica
  - Ghid de utilizare

Culoare:
Articol: #MD-001-0
Specificatii tehnice
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Black BT

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro