Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Fjord HD Dry Suit de la Scubapro este costum uscat foarte solid, robust si rezistent.Fjord HD Dry Suit permite scafandrului sa se scufunde in ape reci si foarte reci

   LICHIDARE STOCFjord HD Dry Suit fabricat din material trilaminat cu cordura este foarte rezistent la abraziune. Fermoarul etans este plasat pe fata costumului protejat de un al doilea fermoar extern, torsul este telescopic. Mansetele sunt din latex, gulerul de la gat prvazut cu o protectie din neopren. Fjord HD Dry Suit la picioare are sosete din neopren, cu ghete separate
Caracteristici principale:
  - Fermoar impermeabil pe diagonala pentru a avea un acces usor, fara ajutor suplimentar, plus strat aditional de protectie a fermoarului.
  - Jacheta reglabila telescopica, plus bretele elastice si o curea de prindere, pusa intre picioare, pentru a potrivi perfect costumul.
  - Cusaturi vulcanizate de sigilare, care mentin costumul confortabil si flexibil.
  - Sistem de sigilare din latex pentru incheieturi si gat, plus exterior Comfort Neck cu inchizatori din velcro (arici) cu doua fete, ce mentin caldura corpului.
  - Cagula creata in forma anatomica, cu prelungire pe gat, cu interior moale pentru piele Fairskin, care va tine de cald si este confortabila, acolo unde aveti nevoie mai mult.
  - Doua buzunare mari laterale, cu inchidere separata, plus 2 inele Ón forma de D.
  - Dotat cu sosete din neopren,peste care se poate incalta o alta ghete de neopren sau cu ghetele HD Rock.

Culoare:
Articol: #63429200
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:

Culoare:


FJORD HD DRYSUIT

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2021 Xsport.ro