Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori
Produsele se comercializeaza numai pe teritoriul Romaniei

Cum cumpar?


Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Butonul Cumpar pentru a intra in pagina de contact.
Desi catalogul nostru contine informatii foarte exacte despre produsele comercializate, si achizitionarea acestora se poate face online, imaginile produselor de pe site fiind cu titlu de prezentare, va recomandam ca in momentul in care aveti nevoie de orice fel de informatii legate de produse sau de caracteristicile acestora, sa ne contactati telefonic pentru a va putea ajuta in alegerea dumneavoastra.
Trimiterea comenzii

Daca ati ales un produs si sunteti convinsi ca acesta corespunde cerintelor dumnevoastra, ne puteti trimite un email pe adresa din contact in care specificati la subiect "comanda", iar in corpul mesajului produsul solicitat, cu cod si dimensiunea dorita. Deasemenea in corpul mesajului specificati numele, adresa unde doriti sa fie livrat produsul si numarul dumneavoastra de telefon. Totodata pentru factura fiscala sunt necesare urmatoarele date :
Persoane fizice ( nume, prenume, adresa exacta din C.I., serie si numar C.I., autoritatea care a eliberat C.I. ) ;
Persoane juridice ( denumire firma, cod fiscal, nr. reg. com, adresa sediului social, cont bancar, banca la care este deschis contul , delegatul firmei, serie si numar C.I. , autoritatea care a eliberat C.I. )
Modalitatea de livrare si plata

Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. Costul transportului fiind suportat exclusiv de client. Pentru comenzi mari sau speciale plata se poate face si prin ordin de plata catre contul XSPORT.rO, iar produsele pot fi ridicate de la sediul nostru.
Validarea comenzii

Pentru finalizarea comenzii va rugam sa asteptati confirmarea stocului. Este posibil ca stocul afisat online sa nu fie in exacta concordanta cu stocul real.Echipamente sportive pentru sporturi eXtreme

ScubaDiver.ro CENTER
Tel/Fax : 021-320.21.55
Mobil : 0728-08.75.62

WebSite: www.xsport.ro
Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro