Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

NAUI Rescue Scuba Diver Education System (#91540D) contains everything your students will need to complete the NAUI Rescue Scuba Diver Course and Advanced Scuba Diver Rescue Course. Item includes rescue scuba diver textbook, workbook, DVD, audio CDs, CPR quick pack, pen, pencil, highlighter, and decals.
Alte detalii :
   NAUI Rescue Scuba Diver Education System ,se poate cumpara de cei ce doresc sa descopere tainele si frumusetea scufundari in siguranta de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO unde pot sa se inscrie si la cursul de NAUI Rescue Scuba Diver
   - Atentie! Cumpararea unui manual de scufundare nu iti da automat si dreptul sa te scufunzi, ai nevoie de un CURS si un BREVET.
   - INSTRUCTORI NAUI de la CENTRUL DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO i-ti stau la dispozitie sa te instruiasca pentru a putea descoperi in siguranta tainele marilor.

Culoare:
Articol: #91540D
Pret: 595.20 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

NAUI EDUCATION SYSTEM SCUBA RECUE DIVER w/DVD

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro