Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Vrei sa transformi pasiunea in profesie, organizand cursuri, eliberand certificari si conducand scufundari in apnee in ape deschise? Cursul de Skindiving Instructor iti permite sa te alaturi organizatiei NAUI la un nivel de certificare din categoria "Leadership", si sa conduci cursuri de scufundare in apnee in mod independent. Datorita popularitatii crescute a snorkeling-ului si scufundarilor in apnee, aceasta activitate iti poate aduce satisfactii materiale deosebite.
www.scubadiver.roTe poti alatura unui Instructor NAUI, alaturi de care ai putea preda partea de scufundari in apnee din cursul de Scuba Diver. In plus, daca esti certificat ca Scuba Diver, aceasta certificare iti da voie sa participi ca asistent al instructorului NAUI si la activitatile din categoria "scuba" ale cursului.
Cerinte pentru inscriere:
   - generale: sa indeplineasca criteriile aplicabile cursurilor din categoria "Leadership"
   - certificari: o certificare de scufundator in apnee sau scafandru, emisa de catre NAUI sau o alta organizatie recunoscuta, precum si un minim de 25 de scufundari in apnee atestate in jurnal, in conditii diferite

Culoare:
Articol: #NAUI-007
Pret: 1920.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Cursuri scufundari NAUI Skindiving Instructor

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro