Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Acest curs de scufundari tinut in Romania este inceputul aventurii tale subacvatice. Imagineaza-ti ce vei simti atunci cand vei vedea apa urcand pe geamul mastii tale in timp ce te scufunzi in adancuri, continuand sa respiri la fel de usor ca la suprafata. Este un sentiment fantastic, a carui intensitate iti va fi greu sa ti-o imaginezi pana nu il vei trai pentru prima data, iar acea prima data va fi momentul cand vei deveni un scafandru certificat NAUI.
www.scubadiver.ro
Scuba Diver este cursul de baza, in timpul caruia vei invata notiunile fundamentale si vei deprinde aptitudinile necesare pentru a te scufunda in deplina siguranta in ape deschise. Cand vei termina acest curs, impreuna cu partenerii tai de scufundare vei fi gata sa explorezi si sa descoperi minunile lumii din adancuri, si vei primi totodata un brevet NAUI cea mai prestigioasa certificare de scafandru din lume. Suntem gata sa iti conducem pasii in timp ce te vei afunda intr-o lume plina de distractii, aventuri, amintiri memorabile, experiente deosebite, in care noi prieteni te asteapta.
Ce vei invata?
In timpul acestui curs vei invata cum functioneaza si cum sa utilizezi echipamentul scuba, legile fizice si fenomenele fiziologice ce se petrec in timpul scufundarilor, precum si procedurile care asigura siguranta ta dar si a mediului inconjurator. Vei deprinde numeroase aptitudini ce vor asigura siguranta si confortul scufundarilor tale, pe care le vei exersa pe parcursul a cel putin 5 sesiuni practice.
Cum pot sa incep?
Pentru a participa la acest curs trebuie sa ai cel putin 12 ani si o stare perfecta de sanatate. Te asteptam sa iei legatura cu noi pentru a te inscrie la acest curs.
Ce urmeaza mai departe?
Odata ce ai devenit un scafandru certificat, iti vei dori cel mai probabil sa aprofundezi cunostintele dobandite in cadrul cursului de Advanced Scuba Diver sau poate de Rescue Diver. Poate iti vei dori chiar sa urmezi o cariera in acest domeniu, progresand pana la nivelul de Divemaster sau Instructor. Oricare ar fi visele tale in domeniul scufundarilor, suntem alaturi de tine si te vom sprijini sa le transformi in realitate.
Manuale
   - NAUI TEXTBOOK, SCUBA DIVER
   - NAUI WORKBOOK, SCUBA DIVER
   - NAUI DIVE TABLE, AIR PLASTIC
   - Sau NAUI Education System, Scuba Diver DVD - Version pentru a avea toate informatiile necesare si o foarte buna aprofundare a cunostiintelor necesare obtinerii brevetului NAUI Scuba Diver.

Culoare:
Articol: #NAUI-001
Pret: 1000.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Curs scufundari NAUI Scuba Diver

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro