Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Ca Assistant Instructor vei fi autorizat sa predai toate aspectele scufundarilor libere sau cu echipament scuba, sub supravegherea unui instructor NAUI. Acesta este cel mai bun mod de a iti dezvolta abilitatile de instructor, si reprezinta un pas important spre cariera de instructor. Certificarea de NAUI Assistant Instructor ii ofera absolventului notiuni de baza despre predarea cursurilor de scufundare.
www.scubadiver.roUn NAUI Assistant Instructor este calificat sa il ajute pe un instructor NAUI in cadrul cursurilor de scufundare, in conditii similare celor in care a fost certificat. Dupa ce va participa activ ca asistent cel putin la predarea unui curs de NAUI Scuba Diver, daca si celelalte conditii sunt satisfacute, scafandrul certificat ca NAUI Assistant Instructor poate fi admis in cadrul unui curs NAUI Instructor . Se recomanda insa participarea la programul NAUI Instructor Preparatory si certificarea ca NAUI Divemaster inaintea inscrierii la cursul NAUI Instructor.
Cerinte pentru inscrierea la curs:
   - sa fie indeplinite cerintele pentru participarea la cursuri din categoria Leadership
   - certificarea ca NAUI Master Scuba Diver si NAUI Rescue Diver sau echivalente.
   - Scafandrii cu certificari echivalente trebuie sa poata obtine un scor de 75% la examenul scris de Master Scuba Diver.
   - cel putin 50 de scufundari in ape deschise, in conditii variate

Culoare:
Articol: #NAUI-008
Pret: 2400.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Curs scufundari NAUI Assistant Instructor

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro