Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Vrei sa inveti sa coordonezi scufundari, sa conduci scafandri certificati la cele mai bune locuri de scufundare din lume? Multi Divemaster-i sunt angajati sau lucreaza independent ca supervizori ai scafandrilor certificati in cadrul cluburilor, magazinelor sau agentiilor de turism. Ca Divemaster NAUI te vei bucura impreuna cu clientii tai in numeroasele aventuri la care ii vei conduce. Acest curs te aduce la un pas de nivelul de instructor.
www.scubadiver.roCursul de Divemaster NAUI este cea mai inalta calificare de tip coordonator, cu exceptia celei de instructor. Programul cursului este conceput astfel incat sa ii pregateasca pe scafandrii experti pentru organizarea si coordonarea unor scufundari sigure si placute pentru alti scafandri certificati. Un Divemaster NAUI este calificat sa organizeze si sa conduca o scufundare, in condi?ii aproximativ similare celor in care a fost pregatit. Module speciale de pregatire sunt necesare unui Divemaster care doreste sa coordoneze activitati complexe, cum ar fi explorarea epavelor sau a pesterilor. Absolventii acestui curs sunt pregatiti sa il ajute pe un instructor NAUI in cadrul cursurilor tinute de acesta. Pentru a participa la acest curs trebuie sa fie indeplinite urmatoarele condi?ii- generale:
   - sa indeplineasca cerintele necesare pentru cursurile de tip Leadership
   - sa detina de preferinta o certificare de NAUI Assistant Instructor. In cazul in care nu detin aceasta certificare, candidatii vor trebui sa detina cel pu?in certificarea de NAUI Rescue Scuba Diver, NAUI Master Scuba Diver si NAUI First Aid /CPR (sau echivalent), si sa poata demonstra in apa aptitudini echivalente nivelului de NAUI Assistant Instructor.
   - sa fi participat la cel putin 60 de scufundari in conditii variate.

Culoare:
Articol: #NAUI-009
Pret: 2400.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Curs scafandru NAUI Divemaster

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro