Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Dobandeste cunostintele avansate ce iti vor permite sa fii recunoscut ca o autoritate in domeniu. Cauta fiorul aventurii in scufundarile tale, in situatii ce iti vor testa abilitatile pana la limita, in timp ce iti vei dezvolta aptitudinile de scafandru. Vei merita astfel sa porti cea mai respectata emblema din domeniul scufundarilor de agrement, cea de NAUI Master Scuba Diver.
www.scubadiver.roCursul reprezinta pentru scafandrii certificati o cale de a aprofunda cunostintele dobandite pana acum despre scufundari. In cadrul programului de curs se va pune accentul pe participarea studentului si pe aplicarea practica a cunostintelor acestuia in timpul scufundarilor, dar si pe analiza acestor cunostinte in cadrul sesiunilor teoretice. Domeniile studiate reprezinta o recapitulare, aprofundare si dezvoltare a notiunilor deprinse pana acum. Performantele studentului vor fi apreciate pe baza unor obiective masurabile (de exemplu, acesta va trebui sa poata naviga dus-intors cu o abatere mai mica de 3 metri fata de punctul de plecare). Cursul poate fi fragmentat in mai multe capitole, urmand ca jurnalul de scufundari al elevului sa fie avizat cu ocazia finalizarii fiecarei sectiuni independente, pana cand toate cerintele necesare vor fi atinse. Dupa finalizarea acestui curs, absolventii vor fi considerati suficient de competenti pentru a se angaja in scufundari fara supraveghere, atunci cand desfasoara activitatile studiate in timpul programului Master Scuba Diver. Pentru a participa la acest curs, scafandrul trebuie sa participe la cel putin 8 scufundari, dintre care cel mult 3 scufundari pot fi efectuate intr-o singura zi, din urmatoarele categorii obligatorii:
   - scufundari in apnee
   - recapitularea aptitudinilor de baza
   - studiul mediului inconjurator
   - studiul consumului de aer
   - scufundari din barca
   - scufundari de pe tarm
  Pentru a participa la acest curs trebuie sa aveti varsta de cel putin 15 ani, precum si o certificare NAUI Advanced Scuba Diver sau echivalenta.Obligatoriu NAUI Rescue Scuba Diver si NAUI First Aid /CPR Instructorul va verifica nivelul de cunostinte al candidatilor inaintea acceptarii acestora in cadrul programului Master Scuba Diver. Cei care doresc sa participe la acest curs trebuie sa detina si sa asigure intretinerea propriului echipament. Instructorul va verifica echipamentul candidatilor pentru a se asigura ca este corespunzator cerintelor cursului, si in buna stare de functionare.
Manuale
   - NAUI TEXTBOOK MASTER SCUBA DIVER
   - NAUI WORKBOOK MASTER SCUBA DIVER
   - NAUI DIVE TABLE, AIR PLASTIC
   - Sau NAUI EDUCATION SYSTEM, MASTER SCUBA DIVER w/DVD pentru a avea toate informatiile necesare pentru o foarte buna aprofundare a cunostiintelor necesare obtinerii brevetului NAUI MASTER SCUBA DIVER.

Culoare:
Articol: #NAUI-006
Pret: 1440.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Curs scafandru NAUI Master Scuba Diver

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro