Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Daca sunteti un scafandru certificat si aveti cel putin 15 ani puteti sa va completati cunostintele cu un curs de Rescue Scuba Diver. In cadrul acestui curs veti invata cum sa controlati situatiile riscante, si sa rezolvati o serie de probleme sau urgente in apa, cum sa ajutati si transportati parteneri de scufundare aflati in pericol, si cum sa ii salvati la suprafata sau in adancuri.
www.scubadiver.roCertificarea First Aid/CPR trebuie dobandita inaintea inscrierii la acest curs. NAUI Rescue Scuba Diver reprezinta un pas obligatoriu pentru obtinerea brvetului NAUI Master Scuba Diver, NAUI Divemaster sau spre cariera de NAUI Instructor.
Manuale
   - NAUI Scuba Rescue Diver Textbook
   - NAUI WORKBOOK, SCUBA RESCUE DIVER
   - NAUI DIVE TABLE, AIR PLASTIC
   - Sau NAUI EDUCATION SYSTEM SCUBA RECUE DIVER w/DVD pentru a avea toate informatiile necesare pentru o foarte buna aprofundare a cunostiintelor necesare obtinerii brevetului NAUI Rescue Scuba Diver.

Culoare:
Articol: #NAUI-004
Pret: 1200.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Curs scafandru NAUI Rescue Scuba Diver

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro