Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Sistemul de scufundare cu aer furnizat de la suprafata Divator DP1 este prevazut cu o solutie speciala in ceea ce priveste furtunul de alimentare, si cu un sistem de control de la suprafata ce permite instalarea rapida pe teren. Proiectat in perfecta armonie cu filozofia Interspiro, DP1 este foarte usor de utilizat. Furtunul de inalta presiune ii permite supervizorului de scufundare sa se concentreze asupra activitatii desfasurate de scafandru, deoarece nu mai are nevoie sa supravegheze constant adancimea la care se afla acesta din urma.DP1 este un sistem cu aer furnizat de la suprafata ce functioneaza la o presiune de 300 de atmosfere. DP1 are doua furtune de conectare de inalta presiune, ce pot fi conectate redundant la doua surse de aer diferite. O valva asigura schimbarea furtunului activ in timpul scufundarii.


DP1 poate fi utilizat impreuna cu un sistem de siguranta de tip Divator MK II.
Avantaje ale Divator DP1:
   - mobil si usor de manevrat, permitand instalarea rapida pe teren
   - cordon ombilical care are si rolul de a furniza aerul pentru scafandru, reducand rezistenta la deplasare in apa
   - furtun cu suprafata neteda, usor de curatat si decontaminat
   - reglare automata a presiunii pentru adancimi diferite, asigurand performante standard EN250 la orice adancime
   - furtun de alimentare de numai 10mm diametru, si greutate redusa performante standard EN250 la orice adancime
   - furtun de alimentare de numai 10mm diametru, si greutate redusa
   - compatibilitate maxima cu sistemul Divator MK II
   - alarma acustica in caz de scadere a presiunii
Descriere:
   - Panoul de control de la suprafata este instalat intr-o cutie de 420x400x200mm, avand o greutate de numai 4.9kg. Cutia este etansa, pentru a fi usor de transportat si pastrat. Panoul de control este echipat cu doua conexiuni de presiune inalta, pentru surse de aer redundante. O valva permite comutarea sursei de aer in timpul scufundarii; aceasta include si o valva inversa de siguranta care impiedica pierderea presiunii din furtun. Un sistem Divator MK II poate fi utilizat ca echipament de siguranta. Daca valva acestuia este inchisa, aerul este pastrat pentru situatii de urgenta. Daca scufundarea este efectuata cu valva deschisa, doar ultimele 60 de atmosfere vor fi pastrate pentru situatii de urgenta. Pentru a va asigura ca tot aerul din sistemul de siguranta este pastrat pentru situatii de urgenta, va recomandam utilizarea unui sistem special de siguranta. Regulatorul MK II poate fi comandat cu acest sistem special inclus (caz in care se numeste DIVATOR MK II BAILOUT
Intretinere:
   - Sistemele de respirat de la Interspiro au o durata de viata mare atunci cand sunt intretinute corespunzator. Pentru a simplifica procedurile de intretinere si a obtine performante maxime de la sistemul dumneavoastra, va recomandam sa utilizati doar kit-uri de service originale. Interspiro ofera cursuri pentru utilizatorii care desfasoara activitati de intretinere a echipamentelor.

Culoare: negru, galben
Articol: #97033-01
Specificatii tehnice
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Divator DP1

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro