Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Cel mai cunoscut produs al nostru este DIVATOR FULL FACE MASK, cunoscuta ca si 'masca AGA'. Este cea mai solida masca full face din lume. Chiar daca nu esti familiarizat cu Interspiro sau cu produsele noastre, sigur ai vazut masca Divator privindu-i la lucru pe scafandrii profesionisti la televizor sau in filme. Marele avantaj nu este masca in sine, ci valva de respiratie, foarte bine echilibrata, de capacitate mare si cu rezistenta superioara impotriva fluidelor periculoase. Aceasta valva este mandria corpului nostru de ingineri.Masca Divator este cunoscuta pe intreg globul ca masca AGA, datorita faptului ca atunci cand a aparut prima data, Interspiro facea parte din concernul AGA. Astazi, ultima generatie a mastii Divator este cea mai vanduta masca pentru toata fata, si, indraznim sa spunem, una din cele mai bune masti produse vreodata.DIVATOR FULL FACE MASK este folosite de: US Air Force, US Coast Guard, US Navy, NASA, UK Royal Navy, French Navy, German Navy, Netherlands Navy, Austrian Navy, Swedish Navy, Swedish Army, Swedish Air Force, Danish Navy, Danish Air Force, Finnish Navy, Norwegian Navy, Norwegian Air Force, Australian Navy, New Zealand Navy, New Zealand Army, Indian Navy, Indian Army, Pakistan Navy, Indonesian Navy, Singapore Navy, Malaysian Army.
Caracteristici principale ale mastii Divator:
   - DIVATOR FULL FACE MASK se incadreaza in standard EN250 si are aprobarea CE 89/686/EEC
   - Vizorul cu volum redus reduce flotabilitatea pozitiva, precum si nivelul de CO2 reinhalat. Marginile moi si flexibile asigura o etansare perfecta, prevenind patrunderea apei.
   - Valva echilibrata a treptei a II-a din masca Divator este una din cele mai riguros testate din lume. Acesta va functiona in cele mai dificile conditii: noroi, ulei, curenti reci si rapizi, fara un impact vizibil asupra performantei.
   - Masca este prevazuta cu un sistem de fixare pentru rame de ochelari si pentru sisteme de comunicare subacvatice. Utilizarea sistemelor de comunicare este usurata si de modul in care circula aerul prin masca, mod proiectat special pentru a reduce turbulentele cauzatoare de zgomot.
   - Masca Divator este echipata in mod standard cu tampoane ajustabile pentru egalizarea presiunii din urechi si sisteme de prevenire a aburirii
   - Evacuarea apei din masca Divator este extrem de usoara, apasand un buton si departand usor de fata partea inferioara
   - Masca Divator este disponibila in trei culori: galben, gri, negru.
   - Mastile negre si galbene sunt facute din silicon, iar cea gri din cauciuc natural; astfel optiunea materialelor utilizate va apartine, tinand cont de proprietatile chimice si elastice.
   - Valvele respiratorii sunt disponibile in culorile negru si gri, cu sau fara presiune pozitiva. Cele fara presiune pozitiva sunt disponibile si in varianta cu mustiuc.

Culoare: galben, negru, gri
Articol: #96319
Specificatii tehnice
Pret: 4032.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Divator AGA DIVING MASKS AND BREATHING VALVES

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro